HAARP [Yüksek Frekanslı Aktif Auroral Arastirma Programı]
-
-
Çok uzun bir yazı özeti nedir acaba,
-
Robinson_Crusoe bunu yazdı:
-----------------------------
Çok uzun bir yazı özeti nedir acaba,
-----------------------------Milletin konuştuğu konuyu söyleyeyim. Güya Van'daki deprem amerikanın işiyimiş. Cümleten bi psikyatra görünün derim ben. :) Ama şu anda herkes dediğimin aksine inandığı için anormal olan benim. :D
-
amerikanın boyle bişey yapmış olabilme ihtimalini düşündügüm zaman aklıma su soru gelıyor.neden o zaman terörle kaos yaratıp elde etmeye calısıyorlarkı türkiyenin fay hattını kırsalar zaten ülke birbirine girer ekonomi çöker amerika istedıgı o zaman almış olur .neden bu kadar ugrassınlarkı eger boyle deprem yapabilecek bi teknolojisi varsa
-
blmrt bunu yazdı:
amerikanın boyle bişey yapmış olabilme ihtimalini düşündügüm zaman aklıma su soru gelıyor.neden o zaman terörle kaos yaratıp elde etmeye calısıyorlarkı türkiyenin fay hattını kırsalar zaten ülke birbirine girer ekonomi çöker amerika istedıgı o zaman almış olur .neden bu kadar ugrassınlarkı eger boyle deprem yapabilecek bi teknolojisi varsa
-----------------------------ben de aynı işin genelini düşündüm. madem bu kadar güçlü ve gizli bi örgüt var. neden istemediği tüm insanları katledip kalanları kendine köle etmiyor ya da artık getirmek istediği fantastik yaratık neyse onu yeryüzüne getirmiyor? sanırım kendi aralarında anlaşmazlık var. bahsettiğimiz insanlar gerçekten dünyanın en zengin aileleriyse aynı zamanda dünyanın en bencil insanlarıdır da. bu nedenle dünyanın kapitalizmden ve illuminatiden kurtulabileceğini düşünmüyor, sadece illuminatiden birinin galip gelmesini beklediğimizi düşünüyorum.
gerçekse tabi.
-
bu teknolojinin teslayla alaksı olduğu şerefsizim aklıma gelmişti :) nerde manyetik orda tesla
-
blmrt bunu yazdı:
-----------------------------onu yapsında bütün dünya uyansın mevzuyu dimi ? Böyle birşeyin farkındalığı kapitalizm dahil her dalına karşı mükemmel propagandist bir silah olarak kullanılabilinir. İnceden inceden veriyorlar ayarı kimsede çakmıyor. Yoksa senin mantığı Irak benim lan dağılın der girerdi.
-
ya ne kadar saçma ve boş şeyler konuşuluyor yok amerikan işiymiş yok doğalmış yok 17 agustostada amerika oynuymuş, fiziğe göre bakıcak olursak bu en son olan deprem 5 atom bombası kuvvetindeymiş ama kesin bir bilgim yok kaç kiloton enerji çıktıgının.herneyse diyelimki amerika yaptı 5 atom bombalık gücü nerden sağladılar ? diyelimki sağladılar bu herifler malmı bu kadar enerjiyi sağlaya biliyolarda hala enerji sıkıntısı çekiyolar biraz mantık lütfen.son olarakta o enerji o noktaya ulaştırmak imkansız
-
Weldox bunu yazdı:
ya ne kadar saçma ve boş şeyler konuşuluyor yok amerikan işiymiş yok doğalmış yok 17 agustostada amerika oynuymuş, fiziğe göre bakıcak olursak bu en son olan deprem 5 atom bombası kuvvetindeymiş ama kesin bir bilgim yok kaç kiloton enerji çıktıgının.herneyse diyelimki amerika yaptı 5 atom bombalık gücü nerden sağladılar ? diyelimki sağladılar bu herifler malmı bu kadar enerjiyi sağlaya biliyolarda hala enerji sıkıntısı çekiyolar biraz mantık lütfen.son olarakta o enerji o noktaya ulaştırmak imkansız
-----------------------------Bu konuya bişi yazmayacaktım ama sadece şunu diyicem
tamı tamına onların istedikleri düşüncede bir adamsın.
-
iLLuMiNaTi bunu yazdı:
Weldox bunu yazdı:
-----------------------------Bu konuya bişi yazmayacaktım ama sadece şunu diyicem
tamı tamına onların istedikleri düşüncede bir adamsın.
-----------------------------Ben de o adamlardan biriyim yukarıdaki arkadaşa aynen olmasa da kısmen katılıyorum. İşime bakarım tefekkürümü yaparım.