folder Tahribat.com Forumları
linefolder Bilim Teknik Teknoloji
linefolder HAARP [Yüksek Frekanslı Aktif Auroral Arastirma Programı]

HAARP [Yüksek Frekanslı Aktif Auroral Arastirma Programı]

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    inception
    inception's avatar
    Erkek

http://www.bluebox.bbs.tr/page/2

hayir demek için kalabaliga arkasini dönmüs,ilk silahi icindeki öfkesi olan,vadedilen sözlerden nefret etmis,ve bilmek istedigi seyi zaten bildigini farketmis,merakini seven,yarinin sadece onu ölüme yaklastiran bir gün olduguna inanan kisi.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Robinson_Crusoe
    Robinson_Crusoe's avatar
    Erkek

Çok uzun bir yazı özeti nedir acaba,

Gençliğimden bu yana et yenilmesine karşıyım. Bir gün insanların hayvanları öldürmeyi tıpkı insan öldürmek gibi cinayet kabul edeceğine inanıyorum,
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Caliber
    Caliber's avatar
    Erkek

Robinson_Crusoe bunu yazdı:
    -----------------------------

Çok uzun bir yazı özeti nedir acaba,

Milletin konuştuğu konuyu söyleyeyim. Güya Van'daki deprem amerikanın işiyimiş. Cümleten bi psikyatra görünün derim ben. :) Ama şu anda herkes dediğimin aksine inandığı için anormal olan benim. :D

Tedbirsiz abdest bozmaya oturan, domala domala ta_ arar.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    blmrt
    blmrt's avatar
    Erkek

amerikanın boyle bişey yapmış olabilme ihtimalini düşündügüm zaman aklıma su soru gelıyor.neden o zaman terörle kaos yaratıp elde etmeye calısıyorlarkı türkiyenin fay hattını kırsalar zaten ülke birbirine girer ekonomi çöker amerika istedıgı o zaman almış olur .neden bu kadar ugrassınlarkı eger boyle deprem yapabilecek bi teknolojisi varsa

İnsanlar çok değişti, dikkat etmek lazım. Biriyle el sıkıştıktan sonra beşi de yerindemi diye parmaklarını saymak zorundasın
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ulquiorra
    ulquiorra's avatar
    Erkek

blmrt bunu yazdı:

amerikanın boyle bişey yapmış olabilme ihtimalini düşündügüm zaman aklıma su soru gelıyor.neden o zaman terörle kaos yaratıp elde etmeye calısıyorlarkı türkiyenin fay hattını kırsalar zaten ülke birbirine girer ekonomi çöker amerika istedıgı o zaman almış olur .neden bu kadar ugrassınlarkı eger boyle deprem yapabilecek bi teknolojisi varsa

ben de aynı işin genelini düşündüm. madem bu kadar güçlü ve gizli bi örgüt var. neden istemediği tüm insanları katledip kalanları kendine köle etmiyor ya da artık getirmek istediği fantastik yaratık neyse onu yeryüzüne getirmiyor? sanırım kendi aralarında anlaşmazlık var. bahsettiğimiz insanlar gerçekten dünyanın en zengin aileleriyse aynı zamanda dünyanın en bencil insanlarıdır da. bu nedenle dünyanın kapitalizmden ve illuminatiden kurtulabileceğini düşünmüyor, sadece illuminatiden birinin galip gelmesini beklediğimizi düşünüyorum.

gerçekse tabi.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kukunku
    kukunku's avatar
    Erkek

bu teknolojinin teslayla alaksı olduğu şerefsizim aklıma gelmişti :) nerde manyetik orda tesla

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kvasir
    kvasir's avatar
    Erkek

blmrt bunu yazdı:

onu yapsında bütün dünya uyansın mevzuyu dimi ? Böyle birşeyin farkındalığı kapitalizm dahil her dalına karşı mükemmel propagandist bir silah olarak kullanılabilinir. İnceden inceden veriyorlar ayarı kimsede çakmıyor. Yoksa senin mantığı Irak benim lan dağılın der girerdi.

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Weldox
    Weldox's avatar
    Erkek
    ya ne kadar saçma ve boş şeyler konuşuluyor yok amerikan işiymiş yok doğalmış yok 17 agustostada amerika oynuymuş, fiziğe göre bakıcak olursak bu en son olan deprem 5 atom bombası kuvvetindeymiş ama kesin bir bilgim yok kaç kiloton enerji çıktıgının.herneyse diyelimki amerika yaptı 5 atom bombalık gücü nerden sağladılar ? diyelimki sağladılar bu herifler malmı bu kadar enerjiyi sağlaya biliyolarda hala enerji sıkıntısı çekiyolar biraz mantık lütfen.son olarakta o enerji o noktaya ulaştırmak imkansız

Yaptık bişiler.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    iLLuMiNaTi
    iLLuMiNaTi's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Weldox bunu yazdı:
    ya ne kadar saçma ve boş şeyler konuşuluyor yok amerikan işiymiş yok doğalmış yok 17 agustostada amerika oynuymuş, fiziğe göre bakıcak olursak bu en son olan deprem 5 atom bombası kuvvetindeymiş ama kesin bir bilgim yok kaç kiloton enerji çıktıgının.herneyse diyelimki amerika yaptı 5 atom bombalık gücü nerden sağladılar ? diyelimki sağladılar bu herifler malmı bu kadar enerjiyi sağlaya biliyolarda hala enerji sıkıntısı çekiyolar biraz mantık lütfen.son olarakta o enerji o noktaya ulaştırmak imkansız

Bu konuya bişi yazmayacaktım ama sadece şunu diyicem

tamı tamına onların istedikleri düşüncede bir adamsın.

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Caliber
    Caliber's avatar
    Erkek

iLLuMiNaTi bunu yazdı:

Weldox bunu yazdı:

Bu konuya bişi yazmayacaktım ama sadece şunu diyicem

tamı tamına onların istedikleri düşüncede bir adamsın.

Ben de o adamlardan biriyim yukarıdaki arkadaşa aynen olmasa da kısmen katılıyorum. İşime bakarım tefekkürümü yaparım.

Tedbirsiz abdest bozmaya oturan, domala domala ta_ arar.
Toplam Hit: 5214 Toplam Mesaj: 29