folder Tahribat.com Forumları
linefolder Webmaster ve Yazılım Geliştiriciler
linefolder Haber Sitemde Ki Haberleri Başka Sitelerde Yayınlamak İstiyorum?

Haber Sitemde Ki Haberleri Başka Sitelerde Yayınlamak İstiyorum?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Free_Mans
    Free_Mans's avatar
    Erkek

merhaba arkadaşlar,

haber sitem deki haberleri manşet, son dakika vs gibi başka sitelere eklemek istiyorum. ancak kullandığım scriptin böyle bir özelliği yok. ben bunu nasıl yapabilirim? iframe ile yaparım ancak adam tıklayınca sayfa yine frame çerçevesinde açılacak. bunun bir yolu varmı? mesela; sitene ekle kodu gibi vs vs vs.

www.homecept.com | Ev dekorasyon ürünleri, konsept tasarımlar
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hipokondriyak
    hipokondriyak's avatar
    Erkek

haberleri ana sayfandada iframe cektır /haberlergoster gibi bir yerde yayınla bu sekıldede iframe alabılırsın aklıma gelen bu 

Homo sapiens, yaşamak için, diğer canlıların yaşamasına muhtaç; obligat parazit türüdür. "Sen olursan boş bardak , sana olur koyan çok su. a.g."
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Free_Mans
    Free_Mans's avatar
    Erkek

hocam şu anda ana sayfada manşeti iframe yapabiliyorum kodlar ile yükseklik genişlik vs aşağıdan sağdan soldan derken tutturuyorum. ancak kullanıcı tıklayınca sayfa yine o belirlediğim iframe çerçevesinin içinde açılıyor. bunun yeni sayfada açılması lazım.  bunu beceremedim

www.homecept.com | Ev dekorasyon ürünleri, konsept tasarımlar
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    murdery
    murdery's avatar
    Erkek

buna benzer bi sorunum var..yeni projeye haberleri eklemek istiyorum ama.o kadar uğraşamam ben..hani bi bot istediğim siteden haberleri çekip manşete soksa ne güzel olurdu

BİR TIKLA BE https://www.youtube.com/watch?v=I5DOCwqBuzk
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    pSkpt
    pSkpt's avatar
    Erkek
    Free_Mans bunu yazdı

hocam şu anda ana sayfada manşeti iframe yapabiliyorum kodlar ile yükseklik genişlik vs aşağıdan sağdan soldan derken tutturuyorum. ancak kullanıcı tıklayınca sayfa yine o belirlediğim iframe çerçevesinin içinde açılıyor. bunun yeni sayfada açılması lazım.  bunu beceremedim

linklerin targetlarını _blank yap.

<a href="haber.php?id=15" target="_blank">Haber la Bu!</a>

İmza...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    pSkpt
    pSkpt's avatar
    Erkek
    murdery bunu yazdı

buna benzer bi sorunum var..yeni projeye haberleri eklemek istiyorum ama.o kadar uğraşamam ben..hani bi bot istediğim siteden haberleri çekip manşete soksa ne güzel olurdu

O dediğin botları ücreti ile yapan oluyor. Senin istediğin haber siteleri nelerdir acaba ben de bi bakayım elimden gelirse bir şey yapabilirim belki.

İmza...
Toplam Hit: 968 Toplam Mesaj: 6