Haber Sitesi Açmak

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KizilS
    KizilS's avatar
    Homo

güncel

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tarikat Şeyhi
    HolyOne
    HolyOne's avatar
    Erkek

Hocam şimdi haber sitesi açınca 7/24 başında duramiycağın için ske ske bunlardan birini alıyorsun. https://satis.dha.com.tr/urun.php

Tabi google bütün içeriği herkesle aynı haberi almandan hoşlanmayacak onun için bir de editorun bazı haberleri aynı şekilde tekrar yazması lazım. yada özet gecmesi.

Eğer kendimi bu işe veririrm diosan yıllık abonelik ücretinden korkma çıkarırsın yani 1 senede rahat

Nush ile uslanmayanı etmeli tekdir, Tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir!
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tarikat Şeyhi
    HolyOne
    HolyOne's avatar
    Erkek

Bu arada yaygın inanışın aksine insanlar tarafsız haberden hoşlanmıyorlar.

Örneğin ben sürekli sözcü okuyorum. Biliyorum ağır akp karşıtı, ben de öyleyim. Gökten meteor düşse tayyibe pay çıkarıyolar. ama bende gaza geliorum okudurkça. yoksa çok kalitesiz bir haber sitesi de nedense başka yere giresim de gelmiyo =)

Nush ile uslanmayanı etmeli tekdir, Tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir!
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KizilS
    KizilS's avatar
    Homo

@HolyOne hocam ben haberleri tarafsız bildirmek istiyorum ve hobim bu yani(editörlük yaptım) değişik bir şey ama böyle. Ben direk mevzuyu bilmek isterim yani "TSK'ya bağlı askeri birlik masum köylülerin eşya taşımada kullandığı katırları vahşice katlettiler , bir masum köylüyü de öldürdüler" ya da "Ulusumuzun huzur dayanağı olan TSK'ya bağlı olan askerlerimiz bilmem ne vadisinde izinsiz sınırı geçen kaçakçıların malzemelerini imha etti. Askerimize saldıran bir kaçakçı da öldürüldü"  bu ikisi de benim açımdan pek farketmiyor çünkü yorum var. Ben yazarsam "Bilmem ne vadisinde TSK'ya bağlı birlikler kaçakçıların kullandığı malzemeleri imha etti. Olaylar sırasında bir kaçakçı da öldürüldü" 

Bırakalım da okuyan adam vay foşik tc askeri zalım tece desin veya vay eşekçiler eşek ölünce şimdi ne yapıyorlardır desin , iyi olmuş desin. 

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    angels_demos
    angels_demos's avatar
    Erkek

bence botla çek. siteye eklenmesin tabi. sen yönetimden anlık olarak  haberleri görürsün böylece, istediklerini düzenler yazar eklersin.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KizilS
    KizilS's avatar
    Homo

Güncel

Toplam Hit: 2441 Toplam Mesaj: 17