Haberim Olmadan Aveadan Üzerime Hat Açılmış?
-
Tesadüfen e devletten bakinca gördüm
Hic bilmediğim bir hat açılmiş. Şok oldum.
Hemen gidip kapattıracağım merak ettiğim dilekçe mi yazmam gerek
Sistem nasıl işliyor ??
Sahsen kimseyi aramakta istemiyorum. Direk hattını kapatıp süpriz yapmak istiyorum
-
birde böyle bişey var yaa.
sen hattını nerden aldın. yada kimlik fotokopini en son nerelere verdin bi düşün.
kapattırmak için biri gelir bilgi verir iyide olur.
-
Kullandigim hatti 15 yil once aldim. Onun yerindeki dükkan dünya kadar el değistirdi.
Cok titizim hickimseye kimlik ve nufus cuzdani vermem. Bir bankaya.
-
Hiç esnaftan kırma telefonculardan alışveriş yaptın mı? Avea bayi diye ufak telefonculara fotokopi falan verdin mi? İşlem yaparken büyük iletişim merkezlerini tercih etmek lazım.
-
Hattımı kaybettim diye gidip eşkart çıkarsana telefona, arayan herkeze de söv ne arion beni kardeşim falan diye daha güzel bi intikam olur
-
edit yanlış alarm :D
FOXXLY tarafından 12/Ara/15 13:05 tarihinde düzenlenmiştir -
o hattı kendine al. sosyal medya hesapları bağlıdır muhtemel onlarıda al whatsapp'da al. sonra para iste :D
-
HolyOne bunu yazdı
Hattımı kaybettim diye gidip eşkart çıkarsana telefona, arayan herkeze de söv ne arion beni kardeşim falan diye daha güzel bi intikam olur
mantıklı :D
-
Austen bunu yazdı
Hiç esnaftan kırma telefonculardan alışveriş yaptın mı? Avea bayi diye ufak telefonculara fotokopi falan verdin mi? İşlem yaparken büyük iletişim merkezlerini tercih etmek lazım.
4 ay önce yeni sıfır Telefon aldim ama
Bu hat kac yıldır var bilmiyorum ki onu öğrenmeye calisacağim
-
HolyOne bunu yazdı
Çok iyi fikirmiş :))
Ama ben dolandırıcı olur da daha işler sarpa sarmasin. Baska telden aradik garip kalin sesli bir kadin çıkti. Neresi ora deyince yüzümüze kapattı.
-
futurist bunu yazdıHolyOne bunu yazdı
Çok iyi fikirmiş :))
Ama ben dolandırıcı olur da daha işler sarpa sarmasin. Baska telden aradik garip kalin sesli bir kadin çıkti. Neresi ora deyince yüzümüze kapattı.
eger hat senın olmadıgına emınsen (senınn adına yegene falan hat almadıysan) hattın baglı bulundugu musterı hızmetlerını arayıp hat ne zaman alınmış vs dıye sor dıcem ama bılgı vermeyebılırler
işi resmileştir yoksa o hatla ne halt yenmişse seni ilgilendirir...
hat açabiliyosa kimlik baskasında demektir. belki hiç bişi olmaz ama şansa bırakılacak bişi degil..
hatta eş kart yada yenı sımkart alıp kullanman ilerde daha büyük sorun çıkarsa derdini anlatmanı zorlaştırır..
kady tarafından 12/Ara/15 13:00 tarihinde düzenlenmiştir