folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder Habertürk‘Ün Bir Haberi Daha Yalan Çıktı!

Habertürk‘Ün Bir Haberi Daha Yalan Çıktı!

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    acikistihbarat
    acikistihbarat's avatar
    Erkek

Fatih Altaylı yönetimindeki Habertürk'ün Halkalı bombacısının bir polisle işbirliği yaptığı ve İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nü bombalayacağı yönündeki manşet haberine şok bir yalanlama geldi...

İstanbul Emniyet Müdürlüğü, bugün bir gazetede yayınlanan ‘Emniyette bir köstebek' başlıklı haberle ilgili olarak iddia olunan polis memurunun teşkilatlarında yer almadığını, hatta nüfus kayıtlarında da bulunmadığını belirtti.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü, bugün bir gazeteye yer alan “Emniyette bir köstebek" haberiyle ilgili olarak basın açıklaması yaptı.

Yazılı olarak yapılan basın açıklamasında “27 Haziran 2010 günü bir basın yayın organında yer alan ‘Emniyette bir köstebek' başlıklı haber ile ilgili yapılan incelemed; Fatih Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde bağlı birimlerimizce araştırılan ve tamamen asılsız bir ihbara dayandırılarak yapılan haberde iddia olunan polis memurunun teşkilatımızda yer almadığı gibi nüfus kayıtlarında da bulunmadıığı anlaşılmıştır. Haberin içeriğindeki ihbarın gerçekle hiçbir ilgisi yoktur" denildi.

kaynak : habervaktim

fatih yaltaklı sipariş haber yapmaya devam ediyor.yaltaklı bir süre önce programında filistin gazze sorunuyla Türkiye'nin doğu sorununun aynı olduğunu söylemişti.gazzeye yardım gemisi gidiyorsa israilliler de kürtlere yardım gemisi getirebilir demişti.aynı yaltaklı geçmişte teröristbaşıyla röportaj maskesiyle görüşmüştü.bir süre önce de cumhurbaşkanıyla ilgili bir yalan haber daha yapmıştı.

bu yaptıkları yalan haber polisi yıpratmaya ve toplumu yönlendirmeye yöneliktir.anlaşılan ciner beyefendi hükümetten kendisi için bir ayrıcalık talep etmiş başbakan da bunu kabul etmemiş.bir süredir yaptıkları haberleri incelerseniz kılıçdaroğlunu manşetlerle getirdiler chp nin başına.anlaşılan Türkiye'nin tek sorunu medya galiba.medyayı ne zaman tamamen Türkler yönetirse o zaman Türkiye rahatlar.yoksa yalan haberlerle toplum gerilmeye devam eder...

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BrighStar
    BrighStar's avatar
    Erkek

olabilir arada :D

. Ben Kimseyi Kaybetmedim Herkez Beni KAYBETTİ... .
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    C_e_Z_a
    C_e_Z_a's avatar
    Erkek

Hocam şimdi kaynağa bakıyorum habervaktim, habere bakıp tarafsız şekilde düşünmeye çalışıyorum - en son 2-3 ay önceki saldırıda 2 polisimizin şehit oluşundan bu yana, terör örgütü sadece askere ve asker ailelerine yönelerek şerefsizliklerini yapmaya devam ediyor. Bir iş birliği olacağını sanmıyorum, çünkü polis teşkilatımızda birçok şehit verdi. Ama, nasıl ki TARAFlı medya benim askerimden sürekli şüpheli, suçlu ve işbirlikçi olarak bahsedebiliyor ve bunu alelade her seferinde köşelerinde, gazete ve televizyonlarında birçoğu asılsız ifadelerini dile getirebiliyorlarsa - bende tüm kurumu sözlerim içerisine almadan, teşkilatın içerisinde de köstebeklerin elbet olabileceğini ifade etmek isterim :)

Makaleyaz.Net - Türkiye'nin Makale Alım-Satım Platformu
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    renegadealien
    renegadealien's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Savaş Madalyası Başarı Madalyası Üstün Hizmet Madalyası Developer Madalyası
    Erkek

hadi habertürke güvenmeyelimde,

vakite hiç güvenmeyelim :)

10.05.2013 tarihli google arama sonucu : Aradığınız - "herşeyin hayırlısı rampanın bayırlısı" - ile ilgili hiçbir arama sonucu mevcut değil. Kendi özlü sözümdür, kaynak belirterek kullanınız.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ZoRKaYa
    ZoRKaYa's avatar
    Erkek

renegadealien bunu yazdı:
    -----------------------------

Ya zaman hocam?

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hackworm
    hackworm's avatar
    Erkek

simiramis bunu yazdı:

renegadealien bunu yazdı:

Ya zaman hocam?

Ya bulvar hocam?

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ZoRKaYa
    ZoRKaYa's avatar
    Erkek

Bulvar zamandan daha yararlıdır kanımca...

edito pedito: En azından bulvar okuyan adam ne öğreneceğini ne için aldığını bilir o gazeteyi, zaman giren eve zamandan en az 3 tane girio. Okullarına hger gün 150 gazete giriyor. Varmı böyle bir gazetecilik anlayışı. Adamların aboneliği iptal edebilmesi için abonelik telefonları bile yok inanırmısınız.

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    C_e_Z_a
    C_e_Z_a's avatar
    Erkek

simiramis bunu yazdı:

Bulvar zamandan daha yararlıdır kanımca...

++ REP :)

Makaleyaz.Net - Türkiye'nin Makale Alım-Satım Platformu
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tariqat_Sapiii
    Tariqat_Sapiii's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Bulvarr :|||||   Auuuuuuuwwwwwwwwwwwwwwwwwww  Bi An Kurt Oldum xD

Evli,Mutlu,Çocuklu (H) 70 Milyonda 1... Yapıcak Bişi Yok !
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hackworm
    hackworm's avatar
    Erkek

Tariqat_Sapiii bunu yazdı:

Bulvarr :|||||   Auuuuuuuwwwwwwwwwwwwwwwwwww  Bi An Kurt Oldum xD

gel gel tam konuna geldin

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    wking
    wking's avatar