Hack Eğitim Seti
-
Açığın kapatılması yamasının çıkması demek hala işe yaramayacağı anlamına gelmez. Burada anlatılan açıklarla hack yapılır, yapılmaz diye bir şey yok. Açıkların yamaları çıkmışsa sistemler güncellendiyse ve kişiler o zamandan beri sistemlerini ve kendilerini güncellemedilerse halen bu açıklar işe yarar. Örneğin halen davs açığıyla hacklenen siteler bulabilirsiniz davs çok mu yeni bir yöntem, fake mail yiyen eleman halen mevcut :) sen şimdi sıfırdan windows xp yi kur bakalım hiç bir şekilde de güncelleme bak nasıl hedef olursun hacklenirsin 3 tane service pack ve yüzlerce güvenlik güncelleştirmesi yayınlandı microsoft tarafından adam takip edip güncellemesse tabi hacklenir.
-
arkadaşlar kaç mb ? az ise rapidden başka bir yere atar mısınız okul sağolsun izin vermiyor rapide.
-----
Onun dışında bilim dili ingilizcedir.eh sistemi bilmeden sızamazsın bu yüzden sistemi öğrenmek için önce ingilizce öğrenip kaynaklarda araştırmak lazım.
en basiti class lar.Php de sınıf yapısına baktım.Türkçe de adam gibi döküman az.Fakat ingilizce aratınca bir sürü döküman çıkıyor
-
yav gözüm yemişim alperin klavyeyi. bulmuşun içinden bi spider şeysini ona bakarsan orda buffer overflowla ilgili şeylerde var, diasm ile ilgili şeylerde bunlar geçerliliğini koruybilir ancak network spoof, google heyk falan geç bunnarı.
iyi bi yerden görmüşün c/p yapmışın (ki muhtemelen sen bile okumamışındır) afferim, hatta üstüne bide teşekkürler ama neden eleştiriye tahammülünüz yok be güzel kardeşim.
bu arada atarsa 146 :))
-
SeRDaR bunu yazdı:
-----------------------------
Açığın kapatılması yamasının çıkması demek hala işe yaramayacağı anlamına gelmez. Burada anlatılan açıklarla hack yapılır, yapılmaz diye bir şey yok. Açıkların yamaları çıkmışsa sistemler güncellendiyse ve kişiler o zamandan beri sistemlerini ve kendilerini güncellemedilerse halen bu açıklar işe yarar. Örneğin halen davs açığıyla hacklenen siteler bulabilirsiniz davs çok mu yeni bir yöntem, fake mail yiyen eleman halen mevcut :) sen şimdi sıfırdan windows xp yi kur bakalım hiç bir şekilde de güncelleme bak nasıl hedef olursun hacklenirsin 3 tane service pack ve yüzlerce güvenlik güncelleştirmesi yayınlandı microsoft tarafından adam takip edip güncellemesse tabi hacklenir.
-----------------------------
güzel söze ne hacet. imzamı atıyorum bu yoruma...