Hack İçin Nasıl Gelişilir?
-
LynXMaSTeR bunu yazdı
Hocam yalan dolan işler bunlar para kaptırmayin , ben elimde bi sertifika olsun diye gittim gitmez olaydım verdiğim paraya yazık. Piyasada az bi uğraşı ile bulabilecegim şeylere para ödedim.
-
bu konuda merak cok önemli bir insan neye karşı merakı varsa onunla ilgilenmeli sinema radyo, elektrik elektronik,marangoz her ne boksa neyi cok bilmek istiyorsa onunla uğraşır farketmeden uğraşır:) o yüzden hack konusu kalem defter alıp yazmak ile öğrenilmez merakın varsa bilgisayar konusunda her boku bilme ihtiyacı duyuyorsan öğrenirsin. ben hacker miyim hayır ben html bile bilmem mk. çünkü merak yok:)
uGuR tarafından 13/Ara/14 13:33 tarihinde düzenlenmiştir -
-
Hack doğaçlamadır kardeşim , Pc bilgini tersine kullanabilmektir. Bilgi sahibi olmadan da fikir üretilemez : ) Adam belki en kral webmaster dır ama bilgisini kullanmayı bilmiyordur.
Örnek
Bir sitenin db bilgileri elinde ve içeridesin shellin var ama ftp ye dosya yükliyemiyorsun , içerideki dosyaların tek bir harfini bile değiştiremiyorsun.Hacklemen lazım nasıl olucak ?Hack bilgine göre değişir tabi bu ama ileri düzeyde bir hacker olamasan bile kafanı çalıştırıp çözüm bulabilirsin. Tabi bir sürü yöntem bulunabilir kafayı çalıştırdıkdan sonra yöntem çok :) En basitinden bir çözüm söyliyeyim. Girersin Mysql e ordan Edit yapıp tam sayfa background kodu gömer hacklersin.
İşin özeti bilgi+doğaçlama+pratik zeka =hack -
ing olmasa birşey yapamazsın, yapsan bile aldırırlar götürürler.
-
çoo.....oook zor iş hocam.kafan bu işlere yatkın olacak.bir öğrenim ya şu işler nasıl yapılıyor diye hiç başlama.hacker olacak adam zaten bu işleri zamanında kendiliğinden öğrenmiş adamdır.başlangıçta hacklemek için öğrenmezler hersei.bu konulara ilgisi vardır üstüne gider.bir süre sonra lan burda böle yapsak, bu site yada bu db çöker lan diyip öğrenen adamlar.
bi süre sonra bu açıkları göre göre bula bula, işin uzmanı oluyorlar ve hack işine başlıyorlar.öle sen ben gibi hack işini öğrenimle olmaz.
daha somut bi örnek verecek olursak.adam network öğrenmeye başlıyor, cisco fln ordaki komutlar konular vs derken onu yutuyor.adamın hoşuna gidiyor daha fazla bilgi bulmaya çalışıyor.tabi bu sırada sistemin zayıflıklarınıda görmeye başlıyor.sonra sanal sistem kuruyor ve bu zayıflıkları kullanamaya çalışıyor.daha sonra bu zayıflıkların nerden geldiğini örenmeye çalışıyor çünkü adam manyak.böle böle her türlü konuya hakim olmaya başlıyor.
birde bu işler küçük yaşta başlar genelde çünkü kafa bomboş.hiçbişi yok.sen matematik fizik tarih gibi mal mal beynini uyuştururken bu adamlar bu işlere merak salıyor
-
Robinson_Crusoe bunu yazdı
Onun yerine para kazanmaya bak, para kazandığın zaman bu işi yapacak yüzlerce eleman bulursun,
Hacker Aranıyor [Ciddili]
http://www.tahribat.com/Forum-Hacker-Araniyor-Ciddili-204749/
Eee peki ben niye bulamıyorum istediğim gibi birini? :)
-
Slothere bunu yazdı
ahahahha bu nedir abi color a yeşil olmadan olmuyormu :D