Hack Sadece Web Uzerindenmi Yapılır??

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    samurai
    samurai's avatar
    Erkek
    Biraz degisik bisey ama son gunlerde aklıma takıldı da .... Simdi Hack mantıgı sadece bilgisayar uzerinden mi işler.....mesela su metro daki kola makinalarına,atm'lere falan mantık olarak yaptıgı islerden farklı seyler yaptırabilirmiyiz?? yada cep telefonları ...cep telefonlarına virus falan gonderimi yapılabiliyor..peki ya bi telefondan digerine trojan gondersek kendi telefonumuzdan karsı tarafın telefonunu kontrol etsek falan bu tarz seyler mumkunmu??

Mart 31 cekiyorsa Tahribat napsin...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HackMan
    HackMan's avatar
    Erkek

İyi de zaten cep telefonları, kola makinaları hepsi pc mantığında çalışıyor ki zaten :)))

Onun için evet onlardada şifre neyim kırınca kırıcı(hacker) oluyosun yani...

Sevmekten Korkmuyorum; Kitabını çalıştım... Başımdan geçmişi var; her cefaya alıştım...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    G-Turk
    G-Turk's avatar
    Erkek

Eski kola makinalarinda hizli bir sekilde 4-2-1-3 bas. yada 4-2-3-1 idi tam hatirlamiyorum.

Admin menüsüne girmis gibi olursun 

# Taşı delen suyun kuvveti değil, damlaların sürekliliğidir
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    pesimistzombie
    pesimistzombie's avatar
    Erkek

telefonlar içinde vardı bloover adlı bir program karşıdaki telin bluetoothdan girip smslerini vs okuyabiliyordun..

ayrıca web siteleri değil wap siteleride var bunlara telefonla adres satırından saldırıp yine hack vs yapabiliyorsun..

kola makinalarının vs de tuşlarıyla bişeyler yapılabiliyor yani bilgisayar mantığı ile çalışan teknoloji aletlerinin çoğuna hack girişimi yapılabilir

telefon klübeleriyle ilgilide bi çok şey çıkmıştı kartsız jetonsuz arama kart doldurma vs 

sonuçta hack sisteme girip index çakmak değildir..

:|
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    samurai
    samurai's avatar
    Erkek
    heee evet bi de bu telefon kulubeleri de var..onlarla neler yapılabilir ve nasıl yapılır onları merak ettim ben

Mart 31 cekiyorsa Tahribat napsin...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HackMan
    HackMan's avatar
    Erkek

samurai bunu yazdı:
    -----------------------------
    heee evet bi de bu telefon kulubeleri de var..onlarla neler yapılabilir ve nasıl yapılır onları merak ettim ben
    Biz küçükken oldukça yaratıcıydık valla... Gazoz kapaklarından kalpazancılık yapıyorduk. Valla telefon kulubelerine denemedim ama bizim zamanımızda atarilerde kullanırdık bu yöntemi...

Bi de elektronik terazilerdede işe yarardı. Hey gidi beleyiye gazozu heeyy...

Sevmekten Korkmuyorum; Kitabını çalıştım... Başımdan geçmişi var; her cefaya alıştım...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    r3dros
    r3dros's avatar
    Erkek

Önceden biz arkadaşlarla tren yollarına giderdik temir paraları rayların ütüne  koyar atari Jetonu yapartık..:)))))

Aslında benim anlamadığım olay Bloothut ile hack olayı. mesajlarını felan okuyorlar..Yeni cıkan makınalarda dikkat ettimde telefona şifre koyyuyon mesajlar bölümüne ozaman okuya bilirmi bilemem..

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek

1 yıl önce aynı böyle bi konu vardı hala aklımda kalmış ALLAHIM ya

müridler bomba yaptıklarını yazıyordu küçükken hey gidi hey 

Kökten devrimci Radikal Hack nerede o günler...Ben bir şeyler diyorum ; ama siz görmüyorsunuz. Çünkü rutin egzersiz yapıyor ; yazıp yazıp siliyorum. Tıpkı sizler gibi arkadaşlar ; tıpkı sizler gibi.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    wasd
    wasd's avatar
    Erkek
    Herşeyi hackliyebilirsin!!!HERŞEYİ!!!İNSANLARI BİLE HACKLİYEBİLİRSİN!!!Hacı şimdi bi kitap var;STALİN-HİTLER-VE GİZEMLİ YAHUDİ WOLF MESSİNG diye.Onu okuyorum;herifin duyuları fln baya gelişmiş;adam beyin dalgalarını kullanarak insanlara küçük bi kaıt parçasını çek olarak yutturabiliyormuş,telkin yoluyla istediklerini yaptırabiliyormuş ve bi sürü şey.Kesinlikle alıp okuyun.Hayalgücü değil anlatılanlar.(KGB arşivinden çıkarıldı fln yazıyo.) Makinelere gelince;hiç kimse mükemmel değildir;mükemmel olmayan biri mükemmel birşey üretemez.Bu mantığa göre her şeyi hackliyebilirsin ancak onu üreten kadar bilgin olması gerekir ;) ha hackliyemiyceğin şey yokmu;ütü falan hacklenmez mesela :D kanepeliri flnda hackliyemezsin =P ama çoğu makineyi hackliyebilirsin ;)

:)
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mkportal
    mkportal's avatar
    Erkek

haca ben buraya yazdım bakarsan buyur=

http://www.tahribat.com/forumdisplayfolder.asp?folderid=38865

AXİ-HACKER,AXİ-CYBER
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    karatahta
    karatahta's avatar
    Erkek
    ---RudeboY--- bunu yazdı:
    Herşeyi hackliyebilirsin!!!HERŞEYİ!!!İNSANLARI BİLE HACKLİYEBİLİRSİN!!!Hacı şimdi bi kitap var;STALİN-HİTLER-VE GİZEMLİ YAHUDİ WOLF MESSİNG diye.Onu okuyorum;herifin duyuları fln baya gelişmiş;adam beyin dalgalarını kullanarak insanlara küçük bi kaıt parçasını çek olarak yutturabiliyormuş,telkin yoluyla istediklerini yaptırabiliyormuş ve bi sürü şey.Kesinlikle alıp okuyun.Hayalgücü değil anlatılanlar.(KGB arşivinden çıkarıldı fln yazıyo.) Makinelere gelince;hiç kimse mükemmel değildir;mükemmel olmayan biri mükemmel birşey üretemez.Bu mantığa göre her şeyi hackliyebilirsin ancak onu üreten kadar bilgin olması gerekir ;) ha hackliyemiyceğin şey yokmu;ütü falan hacklenmez mesela :D kanepeliri flnda hackliyemezsin =P ama çoğu makineyi hackliyebilirsin ;)
    Okuduğun kitap çok sağlam..Adamın ilk beyin kontrolü anısı da güzel,dünyayı dolaşmak amacıyla çıktığı biletsiz bir tren yolculuğunda, elindeki bir kağıt parçasının bilet olduğuna kondüktörü inandırmış..Bir Nevi Red Alert'ten fırlamış Yuri kıvamında

Çekil,Önümden Çekil...
Toplam Hit: 3744 Toplam Mesaj: 24