Hack The Hackathon - Istanbul
-
Ben viyanadayken Uni Wien Campus Hackathon olmuştu o zamandan bildiğim kadarı ile anlatayım
Şimdi mesela Ben sahibinden.com'un sahibiyim, ve işe 4 kişi almak istiyorum aynı zamanda kafamda başka bir fikir daha var ancak uzun sürecek bir proje ne yapıyorum hemen bi hackathon açıyorum davetleri alıyorum.
Amacınız, sahibinden.com için ben burada sahininden.com'un sahibiym, benim belirledigim bir konuda yazılım geliştiriyorsunuz örnegin ipad uygulamasını yapmanızı istiyorum sizden, ister tek ister grup halinde çalışabilirsiniz.
işte burada en begenilen uygulamayı yapanlar işe alınıyor, veya teklifler alıyorsunuz burada hem ben iyi düzeyte programcı işe almış oluyorum hemde ipad uygulamamı beleşe getirtmiş oluyorum ;)
aynı şey facebook microsoft vs yerlerdede oluyor ama bunları izlemeye ibm apple microsoft google yahoo gibi bir sürü firma geliyor ve kazanan kazanamayan kendini programlama dalında orada öne çıkartan kişilere yüksek maaşlar ile işler teklif ediyolar.
şimdi türkiyede ki olaya gelirsek muhtemelen birisi beleşe proje yaptıtııcak katılımcılara, bi ihtimal iyi iş çıkartırsanız iş teklifleri alabilirsiniz.
yani benim gördüğüm kadarı ile bunun yerinde yaşamış biri olarak, işte size 34 ghz işlemcili mutasyon kodlu generic firewall'lı bir sisteme backdoor atmanız fln istenmiyor veya 5v5 hack savaşları olmayacak sdjf