Hack Ve Chip Dergisi
-
Arkadaşlar,dün gazetecide Chip dergisinin özel sayısını gördüm,hack edilmeye karşı önlemler ve programlardan,hatta hackerlik yöntemlerinden vs.den bahsediyordu,birde derginin içinde cd vardı,dergiyi görmüş ve içindeki programların ne kadar etkili olduğu konusunda bilgisi olan varmı?
-
chip underground sa o kadar bi boka yaramıo dünyadaki ünlü hackerlar ve bi iki program onlarda keylog faln.... eğer başka dergi ise adın yazman lazım be dostum....
-
boşuna 11 ytl veripte alma
içinde pek de bi bok yok hacker bilgisi olarak ama cd sinde güzel programlar var ama hepsinide nette bulabilirsin
(derginin adı profesyonel pc güvenligi) -
Bilgilendirdiğiniz için sağolun beyler.
-
ne bekliyodun ya adamlar millete hack mi öğretecekler önce lamerlikten bi çıksınlar hele sonra zaten çakarlar
-
Şerefsizler hit almak için ne skim yapacaklarını şaşırdılar...
Zamanında Cdnin içinde Subseven bile verdiler...
Almayın o Dergiyi.. Bi skimde yok zaten içinde.. Anca adam kandırıyorlar...
-
dergi aboneliğinin içinden çıkan webcam halen evde duruyor ve çalışmıyor, bozuk webcam verdi pezevenkler, forumdan beni banlamalarıda cabası :)
-
o zaman hacleyelum onları çok iyi olur l.mitnicki banlamışlar.alacakım almayacam o dergiyi.:)))
la hack burada öğğrenilir.fasa fiso onlar.hee rusların hack okuluna gideceksen ayrıçonlar dogustan yetenekli zaten :)))
böle beyaz hackerlık gibib işler ogretmeye calısan dallamlar renegadealienin solediği gibi hit almaya çalışan adamlardır.
hitini arttırmayalım pezemenklerin :))
-
almana gerek yok içindekiler verdiğin paraya değmez. herneyse velhasıl sana ödediğin paraya yazık olur genede senn bilirsin tabi alıp görebilirsin.bize geliyor o yüzden inceleyebiliyorum yoksa o uyuz dergye asla para saymam bi boq varmış gibi o kadar pahalı olurmu ya şerefsizim ben utandım
esasında benim kişisel düşüncem bunlar başlıktan para kazanmayı düşünerek atıyorlar.
-
üretim kabızı olan dergi.
-
amac para kazanmak ve hit yampak olarak nitelendirebiliriz :)