HACKED BY Www.E-Bilisim.Net (Fearlessalien)
-
photo shop falan hiç gerek yok kendine bi sayfa yap sonra aç onu url ye yaz adresi print screen yap sonra lamer lamer dolaş ortalıkta hay allam ya
-
ben gordum hacked yazısını
-
siteyi hacklediğini idda eden arkadaşa de siktir git diyorum. Gel abicim de ki bak kardeşim zone-h kayıtları burada hacked by bilmemne yaz eywallah ama boyle olmuyor. sahsen inanmam bole screen shoot lara
-
fifayı hackleedim diyenler lamerin daniskasi a.q
-
Arlong bunu yazdı:
ben gordum hacked yazısını
bana muhalefet olanların çoğu ataberk'çi lamerler..arlong nickli arkadaş'ın mesajı neden umursanmıyor?? neyse,kimseyle burada boş boş tartışacak vaktim yok..Daha önce de yazdım,herkes istediğine inanmakta hür..(a4tech gibi yalloşların yorumlarına kimsenin ihtiyacı yok!) -
bak kardeşim ben fikrimi inandırmaya calısıyormuyum bi gez topiğiçç götünden götünden laflar uydurupda gelme karşıma. kedinden diyorsun kimse inanmak zorunda değil ve bende inanmıyorum ve bu düşüncemi inandırmaya calısmıyorum. düzgün konuş seviyeni düşürme!!
-
ayrıca hacklemissen hacklemişsin neden burada polemiğe giriyorsun, amacın nedir hala anlamış değilim. forum kirliliğinede gerek yok..
-
ßen burdan kimseyi tanımıyorum kardeş.
onlarında ataberkçimi veya ne olduklarınıda bilmiyorum.
boş konuşuyosun sen sadece.
senin amaçların farklı sanırım.
lamerovsqi seni
-
muhahahah lafa bak lamerosqi oğlum senden adam olmaz laa bi de myneti mş hacklemişşin sana kıçımla gülerim
-
Bak kardeşim
burası bir forum ve kimsenin taraf tuttuğu yok.
kimseye lamer diyemezsin!
nedenmi?
çünkü sen bir lamersinde ondan...
bikere sen şu açtığın topiğe bak.
bilmemne grubunun açılışı şerefine diyon,
ardındada mesajında tahribat adminine"gerçek tahribatçılar için hacklendi felan demişin oda eyvallah demiş
neyse konu şu
ya tahribat için yapmışsındır(ki yapmadığın alenen belli)
yada o bahsettiğin,sözüm ona grubun için yapmışsındır
madem tahribat için yaptın neden topiğine felan gurubun şerefine yazıyorsun
bir koltukta iki karpuz?
olmaz değilmi bay lamer
nerde kaldı senin grubunun ..
yazımda ne demek isteğimi gayet iyi anladığını sanıyorum
madem hackledim die ortaya bir koku saldın. goster zone kaydını
kayır gosteremiyorsanda zırzop topikler açıp milleti birbirine düşürme
ayrıca milletin forumlarına gelipte zırzop rumuzlarla kayıt olup mesajlar yazma(f_ck bilmemne)
bu tur laflar kime yakışır? bana yakışmaz diyorsan insan ol. otur oturduğun yerde.
şimdi benide kendi seviyene düşürmeden git biraz daha ders çalış abiciğim.
konuyuda uzatma artık.
tıkla bakalım
site açılıyor değilmi?
hani hacked
2 gun once hakcleyen adam şimdide hackler
buyur hackle,,
rawk, ataberk bişeyler demiş. bende aynını diyom
boş işler boş...