Hackedlemem Gereken Bı Internet Cafe Var Nasıl Yapabılırım
-
bu hackedleme konusunda daha hıc bısı bılmıyorum.bana ettıgınız yardımlardan dolayı sımdıden Allah razı olsuın..
-
zümsük sen harbi büyük adamsın ya ama madem silahla gitçekler keleş filan alsınlar adam daha bi korkar :D
-
zumsuk bunu yazdı:
Önce 3-5 adam bul.Sonra silah bulun.Hem ruhsatlı hem ruhsatsız.Rusatlılar temiz olsun.Daha sonra bu kafeye girin.Silahlarla adamı tehdit edin.Sonra kafeyi sizin üstünüze yapsın.Daha sonra ateş ederseniz vs.. birşey olursa ruhsatsızları hemen parçalattırıp eritin.Rusatlı silahlarınız dursun.Polis gelir silahlara bakar,deliklere bakar sonra size 3-5 soru sorar ama bişey yapamadan gider.Normal hayatta internet kafesi hacked bu olur herhalde.
Dalgamı geçiyorsun yaw.Ayrıca bilgisayar hacklenirmi çökertirsin vs.. ok ama site mail vs.. şeyler hacklenir.
Başlık bu:
Tahribat Forum
Virüs/Worm/Trojan
hackedlemem gereken bı ınternet cafe var nasıl yapabılırım
Ayrıca virüs vs.. arasında ne işi var anlamadım.Kızdırıcaksın illaki adminleri modaretörleri.
hehe sen bunu 100% hack başlığı altında yeni konu aç.. -
ulan adama yardım etcekseniz edin dalga geçip durmayın
arkadaşım turkojan adlı trojanı indiriyosun antivirüsler tanımıyo onu bi word belgesiyle birleştir nası yapcağın programda anlatılıyo sonra yazıcıdan çıktı alcam de o bulaşır başka bilgisayardan herşeyi yaparsın
programı hackhell.com adresinden indirirsin
-
Bak sitede o kadar bomba tarifi var,işe yarayacak bir sürü de aparat,bak bak yap üret,sonra da sal ortalığa,nereye istersen,artık internet kafe mi olur neresi olur,sana kalmış
-
Adadamki fantaziye bak silahı parçalıyor sonra eritiyor helal lan pilastik kalem eritiyor sanki mauaha lan güleceğim yoktu hiçtem.
-
cidden herife lafı güsel oturrdun:.
-
bu hackedleme konusunda daha hıc bısı bılmıyorum.bana ettıgınız yardımlardan dolayı sımdıden Allah razı olsuın..
hiç bişi bilmiyosan hiç bişi yapamazsın şunu yapa yada bunu yap desekte anlayamzsın zaten biraz kendi makinende antreman yap ve dökümanlara bak olayı çözersin sanırımm........
-
sağolun kardeslerım cok yardımcı oldunuz.anlmıyorum bu ıslerden.zaten anlasam sızden yardım ıstemezdım.bana bişiler ögretirseniz sevinirim.Allah hepınızden razı olsun..
-
ya tama bitsin ya, sipariş üstüne hackmi olur?git öğren kardeşim, bende şimdi çok şey bilmiyorum ama öğrendiklerimi araya araya buldum.al işte subseven,ip scnner,essnetial net tools falan al,sonra cafenin ip lerini al, aha bitmiştir iş git dal sonra
-
bak git internet kafeye... otur makinaya... gir www.google.com a indir bi keylogger... kur oraya server olustur calistir...