Hacker - Blackhat Filmi 16 Ocakta

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fikibok
    KaptaN
    KaptaN's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

bu filmden çıktıktan sonra sitelerde daha çok hack konus göreceğimize eminim :) facebook hack  filan tarzı tabiki :D

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zalimadam
    zalimadam's avatar
    Erkek

ah o monitörde aşşağı süzülen yeşil kodlar yokmu. işte o kodları gördüğünüzde heykır filmi izliyorsunuz demektir.

fukara hamam böceklerini zehirleyen adam.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    banneduser
    banneduser's avatar
    Erkek

Watchdogs gibi birşey çıkmasın :/

ride or die..
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ekerci
    Ekerci's avatar
    Erkek

Bence film boktan. Hacker filmine ole silahlar arabalar vs koyarsan bil ki piyasa filmi yapmaya calismissindir. Hacker filmi yapacaksan zeka ustune konular olmali ole kavga silah yumruk fln olmaz.kimin zekasi daha ustun gibi kiyaslamali seyler olmali.

Yinede gidecem gibi.final zamanima gelior ama yapacak bisi yok.

Insallah hacker bole capslerdeki sisko turuncu sacli bi tip cikar:-D

Konu ID: 112846 Konuyu Acan : Ekerci Konu Başlığı : Tahribatın en sevdiği adam ? Silinme Sebebi : 3 sayfadır takip ediyorum beni seven kimse çıkmadı. alacağınız olsun müridler
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    myblackworldweb
    myblackworldweb's avatar
    Erkek
    Ekerci bunu yazdı

Bence film boktan. Hacker filmine ole silahlar arabalar vs koyarsan bil ki piyasa filmi yapmaya calismissindir. Hacker filmi yapacaksan zeka ustune konular olmali ole kavga silah yumruk fln olmaz.kimin zekasi daha ustun gibi kiyaslamali seyler olmali.

Yinede gidecem gibi.final zamanima gelior ama yapacak bisi yok.

Insallah hacker bole capslerdeki sisko turuncu sacli bi tip cikar:-D

hocam sinyal adında bir film çıktı. kim gitti? gişe yapamadı. Neden? filmde piyasanın istediği aksiyon, silah, araba yoktu.

e o kadar emek harcanıyor, biraz da   para harcayıp piyasanın istediğini yapıyor ki kendileri de amaca ulaşıp para kazansın. sonuçta hack özendirmek için babasının hayrına filan yapmıyorlar filmleri :)

buyur sinyal filminin konusu

Özet & detaylar

Üniversite birinci sınıf öğrencisi olan Nick ve Jonah bilişim teknolojisinde uzmanlaşmaya çalışmaktadır. Diğer yandan da hackerlık en büyük tutkularıdır. Nick'in kızarkadaşı Hailey, 1 yıllığına başka bir üniversitede okumaya gidecektir. Nick ve Jonah, onu yeni üniversitesine kendileri götürmeye karar verirler. Bunu yaparken de biraz gezme şansları olacaktır. İki kafadarın peşinde olan ve Göçmen lakabını kullanan bir hacker vardır. Ve yolculuk sırasında da onları rahat bırakmamakta kararlıdır. Nick ve Jonah, Göçmen'in yerini nihayet tespit eder. İkili, onu görmek için adeta yanıp tutuşmaktadır. Sonunda Göçmen ile çölde yüzleştiklerindeyse sonuç korkutucu olur. Nick, Jonah ve Hailey, uyandıklarında kendilerini bir tür hapishanede bulurlar. Buraya nasıl geldiklerini ya da neden tutsak olduklarını anlamaya çalışırlarken aslında çok daha büyük bir tablonun parçası olduklarını fark ederler.

¯\(ツ)/¯ ฏ๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ReyiZ
    ReyiZ's avatar
    Erkek
    myblackworldweb bunu yazdı
    Ekerci bunu yazdı

x

hocam sinyal adında bir film çıktı. kim gitti? gişe yapamadı. Neden? filmde piyasanın istediği aksiyon, silah, araba yoktu.

e o kadar emek harcanıyor, biraz da   para harcayıp piyasanın istediğini yapıyor ki kendileri de amaca ulaşıp para kazansın. sonuçta hack özendirmek için babasının hayrına filan yapmıyorlar filmleri :)

Özet & detaylar

Üniversite birinci sınıf öğrencisi olan Nick ve Jonah bilişim teknolojisinde uzmanlaşmaya çalışmaktadır. Diğer yandan da hackerlık en büyük tutkularıdır. Nick'in kızarkadaşı Hailey, 1 yıllığına başka bir üniversitede okumaya gidecektir. Nick ve Jonah, onu yeni üniversitesine kendileri götürmeye karar verirler. Bunu yaparken de biraz gezme şansları olacaktır. İki kafadarın peşinde olan ve Göçmen lakabını kullanan bir hacker vardır. Ve yolculuk sırasında da onları rahat bırakmamakta kararlıdır. Nick ve Jonah, Göçmen'in yerini nihayet tespit eder. İkili, onu görmek için adeta yanıp tutuşmaktadır. Sonunda Göçmen ile çölde yüzleştiklerindeyse sonuç korkutucu olur. Nick, Jonah ve Hailey, uyandıklarında kendilerini bir tür hapishanede bulurlar. Buraya nasıl geldiklerini ya da neden tutsak olduklarını anlamaya çalışırlarken aslında çok daha büyük bir tablonun parçası olduklarını fark ederler.

hocam eyw izlememiştim bu saatte iyi oldu bi bakayım :)

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ekerci
    Ekerci's avatar
    Erkek
    ReyiZ bunu yazdı
    Ekerci bunu yazdı

x

Özet & detaylar

izleme hocam hackerlıkla alakası fln yok.izlediğim en boktan filmdi.bi film bu kadar boktan olur.bilim kurgu sevmiyorum belki ondandır diyecemde filmin sonu o kadar boktandı ki, hadi lan ordan dedim.filmin bazı yerleri güzeldi.hacker safsatası(başlarda) güzeldi.sonra olaylar oldu spoiler yapmayım.robotumsu kısımda iidi ama çok bok etmişler filmi.sonunu hatırladıkça sövüorum

cevap olarakta slikon valley var hocam.hackerlık olmasada pc işleri programlama vs vs zeka fln çok güzel bi dizi ve tuttu.

facebook filmi vardı.adını hatırlamıorum.onuda herkes izledi.hadi ona facebooktan dolayı desekte bence güzeldi.

son not: hocam izleme boşuna çok kötü film

Konu ID: 112846 Konuyu Acan : Ekerci Konu Başlığı : Tahribatın en sevdiği adam ? Silinme Sebebi : 3 sayfadır takip ediyorum beni seven kimse çıkmadı. alacağınız olsun müridler
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ReyiZ
    ReyiZ's avatar
    Erkek
    Ekerci bunu yazdı
    ReyiZ bunu yazdı
    Ekerci bunu yazdı

x

x

izleme hocam hackerlıkla alakası fln yok.izlediğim en boktan filmdi.bi film bu kadar boktan olur.bilim kurgu sevmiyorum belki ondandır diyecemde filmin sonu o kadar boktandı ki, hadi lan ordan dedim.filmin bazı yerleri güzeldi.hacker safsatası(başlarda) güzeldi.sonra olaylar oldu spoiler yapmayım.robotumsu kısımda iidi ama çok bok etmişler filmi.sonunu hatırladıkça sövüorum

cevap olarakta slikon valley var hocam.hackerlık olmasada pc işleri programlama vs vs zeka fln çok güzel bi dizi ve tuttu.

facebook filmi vardı.adını hatırlamıorum.onuda herkes izledi.hadi ona facebooktan dolayı desekte bence güzeldi.

son not: hocam izleme boşuna çok kötü film

izledim hocam malesef izlemez olaydım :d dediğin gibi harbi hiç beğenmedim.

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    myblackworldweb
    myblackworldweb's avatar
    Erkek

şimdi anladınız mı :)

yani adamlar bu filme karı kız - araba vb. ilgi çekici şeyler koysalardı herkes izlemeye gidecekti.

not: sinema sektöründeyim. :) günlük izleyicisi  ortalama 20-25 kişi oldu. 2 hafta yayında zor kaldı.

ama blackhat tr ye gelirse bu içerik ile bilgisayar-hacker ile ilgili olmasa bile ortalaması 30-45 kişi arasında seyreder ve 3 hafta yayında kalır ve günlük 150-180 kişi arası çeker.

¯\(ツ)/¯ ฏ๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Austen
    Austen's avatar
    Erkek

Şimdi kısaca bir Amerikan filmi için gerekenleri sıralayalım;

1- Güzel kadın/yakışıklı erkek. (✓)

2- Hikaye içine sıkıştırılmış zor işleyen aşk hikayesi. (✓)

3- ABD tarihindeki önemli bir tarihin konuya dahil edilmesi (11 Eylül). (✓)

4- ABD kurumlarının (CIA, FBI, NSA, Government vs.) filme dahil olması ve hoş gösterilmesi. (✓)

5- İlgi çekici konu (hack, hacker, yazılım vs.) ve konuyla ilgili alimane, alıntılı süslü sözler (hiçbir zaman oyunda olmadın vs.). (✓)

6- Gereğinden fazla aksiyon. (✓)

7- Filmin sonunda ABD'nin kurtarılması, "god bless USA" naraları atılması ya da ABD'nin dünyayı kurtaran abi rolünü başarıyla hayata geçirmesi. (✓)

Yeni bir 11 Eylül hatırlatıcısı, ucuz yollu propaganda. Bunları izleyipte ABD ne güçlü aman tanrım diyecek tonlarca insan var. Bu tip filmler sırf aksiyon filmi olması sebebiyle mi yaratılıyor zannediyorsunuz. LOTR'ın içerisinde bile ne kadar fazla mesaj var ve bu mesajlar zannedildiği gibi kurgusal bir dünyanın (orta dünya) unsuru değil, günümüz dünyasının unsurlarından oluşuyor.

Austen tarafından 30/Ara/14 10:11 tarihinde düzenlenmiştir
Toplam Hit: 3453 Toplam Mesaj: 24