Hacker Dediğin Böle Oluyomuş :D
-
Amcaben haceker olmak istiyorum ben hiç hacker olmadımki,hatta lamer bile olmadım amca nolur amca bana yardım et ben hacker olmak istiyorum.Hehe
-
yuh tamindir ne alaka lan? bizim editörlerden biri mi yoksa bu dallama, direk silerim editörlüğünü aq :)
-
amele_2 bunu yazdı:
puahhha
çok iyi yaw (ama efsun hibino biras o ayrı(sattın bizi buluşmada)!!)
puahhaa abi abi eziolar beni sende ezme :D:D:D
La walla Satmadım ya o gün cafeye bakıcak adam yoktu üstelik paramda yoktu param olmayınac bir yere gitmeyi sevmiyorum o yüzden gelemedim..... AMa İstanbula Gidiceksen Gideriz Beraber :D..
Biz Boşuna Dashaq team'i Açmadık Daha Ne güzelliklerimiz war bakalım En büyük Bomba Yakında Gelicek AÇılışla Birlikte Sanal Alemi Sarsıcak Log'larımız Olucak :D:D:D
-
alın size benm başımdan geçen bi olayy..
bigün msne bi çocuk geldi yok senin msn i hacklicem şimdi flnda filanda... nasıl sallıo ama.bnde ii hackle dedim fln bnde çocuu bi bok sanıomm.meğer daha bilgisayarı yenimi almışş naapmışş hiç bişy bilmio.anladmm bne nasl bi tip olduunu dalga geçiom.soora işte bu sefer bna bu işi öğretirmisin aabi fln dio.bnde cewplıorm örensin die(yazıktırr) neyse bişy sordu bnde gir google a arat dedim.-O ne aabi demezmi ben yerlerdeyim.soora işte bşka bişy oldu baktım kelimelerle anlatamıom olayı dedim masaüstünün resmini çek bna yolla dedim.çocuk telefonla çekip bilgisayara atmışş ordan bna yolladı.koptumm ben yaa...