folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Hacker Dediğin Böle Oluyomuş :D

Hacker Dediğin Böle Oluyomuş :D

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NetBABA
    NetBABA's avatar
    Erkek
    Amcaben haceker olmak istiyorum ben hiç hacker olmadımki,hatta lamer bile olmadım amca nolur amca bana yardım et ben hacker olmak istiyorum.Hehe

Umudumu bu güne bağlamadım ki yarınım dan umutsuz olayım.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rockipsiz
    rockipsiz's avatar
    Erkek
    yuh tamindir ne alaka lan? bizim editörlerden biri mi yoksa bu dallama, direk silerim editörlüğünü aq :)

Always with me, always with you...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    efsun
    efsun's avatar
    Erkek
    amele_2 bunu yazdı:

puahhha

çok iyi yaw (ama efsun hibino biras o ayrı(sattın bizi buluşmada)!!)

puahhaa abi abi eziolar beni sende ezme :D:D:D

La walla Satmadım ya o gün cafeye bakıcak adam yoktu üstelik paramda yoktu param olmayınac bir yere gitmeyi sevmiyorum o yüzden gelemedim..... AMa İstanbula Gidiceksen Gideriz Beraber :D..

Biz Boşuna Dashaq team'i Açmadık Daha Ne güzelliklerimiz war bakalım En büyük Bomba Yakında Gelicek AÇılışla Birlikte Sanal Alemi Sarsıcak Log'larımız Olucak :D:D:D

Her türlü piping işleriniz itina ile yapılır.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Gursoyzz
    Gursoyzz's avatar
    Erkek

alın size benm başımdan geçen bi olayy..

bigün msne bi çocuk geldi yok senin msn i hacklicem şimdi flnda filanda... nasıl sallıo ama.bnde ii hackle dedim fln bnde çocuu bi bok sanıomm.meğer daha bilgisayarı yenimi almışş naapmışş hiç bişy bilmio.anladmm bne nasl bi tip olduunu dalga geçiom.soora işte bu sefer bna bu işi öğretirmisin aabi fln dio.bnde cewplıorm örensin die(yazıktırr) neyse bişy sordu bnde gir google a arat dedim.-O ne aabi demezmi ben yerlerdeyim.soora işte bşka bişy oldu baktım kelimelerle anlatamıom olayı dedim masaüstünün resmini çek bna yolla dedim.çocuk telefonla çekip bilgisayara atmışş ordan bna yolladı.koptumm ben yaa...

Toplam Hit: 3001 Toplam Mesaj: 15