Hacker İskorpitx Nostalji İçerir
-
bütün bir memlekete bunu hacker diye itelediler amk hatta haber bültenlerine bile suratını gizleyip çıkarmışlardı.
Ülke gerzek dolu
Edit: Bunu görünce aklıma Cyber-Warrior.org geldi.
Orası da kapanmış lan. Birde misyon tamam yazmışlar görende İran Nükleer Santraline stuxnet'i sokup kaçtılar sanacak :D

DrKeworks tarafından 20/Eyl/22 14:58 tarihinde düzenlenmiştir -
hacker okan tek favorim :)
-
Yanlışsam düzeltin. Davs yöntemi ile binlerce siteyi hacklemisti. Oldukça basit bir yöntem sonra ele ayağa düşmüştü zaten. Benimde bu yöntemle site haclemisligim var hatta :)
-
Cyber Warrior zaten tam ezik tiplerin oluşumuydu. Kendileri site açıp sonra hackledik diye kendi yazılarını koyuyordu. Forumları Fetöcü kaynıyordu.
Ha birde Ekber, İETT otobüslerinin iç ekranlarına ekber was here yazmıştı.
mkyb tarafından 20/Eyl/22 15:30 tarihinde düzenlenmiştir -
-
DrKeworks bunu yazdı
bütün bir memlekete bunu hacker diye itelediler amk hatta haber bültenlerine bile suratını gizleyip çıkarmışlardı.
Ülke gerzek dolu
Edit: Bunu görünce aklıma Cyber-Warrior.org geldi.
Orası da kapanmış lan. Birde misyon tamam yazmışlar görende İran Nükleer Santraline stuxnet'i sokup kaçtılar sanacak :D

Fetö bahçesiydi bunlar
-
ben cocuktum o zamanlar ya simdi yas 31, iskorpitix hala yasiyormu, o zamanlar 50 kusur yasi vardi
-
Enquinx35 bunu yazdı
hacker okan tek favorim :)
Şu gözlüklu yeşil fon olan 😅😅 oda vardı ama mevzusu neydi,lamermiydi değilmiydi nasıl bir tipti pek hatırlamıyorum ama cigicigi vardı hatta turkojen diye bir rat yapmışlardı :)) gerçekten çok güzel günlerdi
-
bu adami ilk duydugumda lise 3 falandim. muhasebe okuyan arkadasim hacker cikti, FEDERAL-ATTACK TEAM diye bir grup ile gorev aliyormus :D israile falan deli gibi saldiriyorlardi.
bu adam icin muhasebeci normalde, silkroad'da charini caldirmis ondan sonra nasil caliyorlar falan diye hack islerine girmis derlerdi. bana da joomla kullananlari google'dan indexleyip, hackletiyorlardi. :D
-
italyan bunu yazdı
zone-h geldi aklıma hahaha
Oha yalnız kayıtlar hala duruyor zone-h'da