Hacker Mi , Lamer Mi , Salak Mı ? ( Gülsem Mi Ağlasam Mı? )
-
noneym yaşa emi :D gece gece walla ne olduğu belli değil bunların ama bana sorarsan egolarını tatmin etmeye çalışan megolar diyim :D
-
Şaka gibi adam.
-
bende gülsem mi ağlasam mı karar veremedim..
o çocucuğun durumuna mı, yoksa format atmayı bilmeyen veletlerin "hahahaha lamere bak" deyip kendilerini üstün gösterme çabasınamı?
-
Herkes geçti o yollardan . Biz hiç yapmadık sanki hepimiz yaptık aynı şeyleri . Öteki gün okulda bak şu siteye gir ben heykledim gibisinden havada attık . O yaşlarda iyi düşünülmediği için devlet bile yanında avukat olmadan sorgulamıyor . O çocuklar , ya 3 sene sonra iyi bir yere varıcak ya birileri bunu davayı geri çekme karşılığında kendi çıkarlarıyla güvenliğini sağlamak amacı ile çalıştıracak yada bu işleri bırakacak zamanını daha değişik programlama , tasarım vs gibi şeylere vericek .
-
Primeval bunu yazdı:
-----------------------------
Herkes geçti o yollardan . Biz hiç yapmadık sanki hepimiz yaptık aynı şeyleri . Öteki gün okulda bak şu siteye gir ben heykledim gibisinden havada attık . O yaşlarda iyi düşünülmediği için devlet bile yanında avukat olmadan sorgulamıyor . O çocuklar , ya 3 sene sonra iyi bir yere varıcak ya birileri bunu davayı geri çekme karşılığında kendi çıkarlarıyla güvenliğini sağlamak amacı ile çalıştıracak yada bu işleri bırakacak zamanını daha değişik programlama , tasarım vs gibi şeylere vericek .
-----------------------------Çok güzel özetlemişsin. Hem fikirim.
-
işin sosyal boyutunu düşünüyorum diyelimki harbiden daşşaklı bir hackersın sağlam bisiteyi hackledin banane lan bunun neresi havalı önemli bişeyi yapmış oluyorsun