folder Tahribat.com Forumları
linefolder Bilişim Güvenliği
linefolder Hacker Mi , Lamer Mi , Salak Mı ? ( Gülsem Mi Ağlasam Mı? )

Hacker Mi , Lamer Mi , Salak Mı ? ( Gülsem Mi Ağlasam Mı? )

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Spyware__007
    Spyware__007's avatar
    Erkek

noneym yaşa emi :D gece gece walla  ne olduğu belli değil bunların ama bana sorarsan egolarını tatmin etmeye çalışan megolar diyim :D

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tusman
    Tusman's avatar
    Erkek

Şaka gibi adam.

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    n1gh7m4r3
    n1gh7m4r3's avatar
    Erkek

bende gülsem mi ağlasam mı karar veremedim..

o çocucuğun durumuna mı, yoksa format atmayı bilmeyen veletlerin "hahahaha lamere bak" deyip kendilerini üstün gösterme çabasınamı?

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Primeval
    Primeval's avatar
    Homo

Herkes geçti o yollardan . Biz hiç yapmadık sanki hepimiz yaptık aynı şeyleri . Öteki gün okulda bak şu siteye gir ben heykledim gibisinden havada attık . O yaşlarda iyi düşünülmediği için devlet bile yanında avukat olmadan sorgulamıyor . O çocuklar , ya 3 sene sonra iyi bir yere varıcak ya birileri bunu davayı geri çekme karşılığında kendi çıkarlarıyla güvenliğini sağlamak amacı ile çalıştıracak yada bu işleri bırakacak zamanını daha değişik programlama , tasarım vs gibi şeylere vericek .

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zfc
    zfc's avatar
    Erkek

Primeval bunu yazdı:
    -----------------------------

Herkes geçti o yollardan . Biz hiç yapmadık sanki hepimiz yaptık aynı şeyleri . Öteki gün okulda bak şu siteye gir ben heykledim gibisinden havada attık . O yaşlarda iyi düşünülmediği için devlet bile yanında avukat olmadan sorgulamıyor . O çocuklar , ya 3 sene sonra iyi bir yere varıcak ya birileri bunu davayı geri çekme karşılığında kendi çıkarlarıyla güvenliğini sağlamak amacı ile çalıştıracak yada bu işleri bırakacak zamanını daha değişik programlama , tasarım vs gibi şeylere vericek .

-----------------------------

Çok güzel özetlemişsin. Hem fikirim.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dead_march
    dead_march's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

işin sosyal boyutunu düşünüyorum diyelimki harbiden daşşaklı bir hackersın sağlam bisiteyi hackledin banane lan bunun neresi havalı önemli bişeyi yapmış oluyorsun

bundan sonra oy kullanmayacağım eğer bir kişi bile gelip oy kullanmak vatandaşlık görevidir felan derse çıkarır kimliğimi götüne sokarım
Toplam Hit: 15673 Toplam Mesaj: 17