folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder Hacker Onur Kopcak‘A 199 Yıl Hapis Cezası Kesildi

Hacker Onur Kopcak‘A 199 Yıl Hapis Cezası Kesildi

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RETRET
    RETRET's avatar
    Erkek

Beyler bakın bazen denyo denyo sorular soran arkadaşlar çıkıyor... Bir suçun altyapısını hazırlamak başlı başına suçtur; bu tıpkı kameraları ben yerleştirdim fakat izlemeyi ben yapmıyorum demeye benzer. Sen eğer gizli çekim yapılacağını biliyorsan durumu savcıya polise bildirmekle mükellefsin veya o işi hiç yapmayacaksın. Web işi de böyle, özellikle alım satım işlerinin döndüğü siteleri hazırlayanların ileride suça açık kapı bırakmamaya özen göstermesi gerekiyor.

ulan hepiniz yaşlanmışlınız size inat ben yaşlanmayacam saç da ektirecem pilates de yapacam, götümü yiyin.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DE5TROY3R
    DE5TROY3R's avatar
    Erkek

Bilişim mahkemesi şart Türkiye'de

Bilişim suçlarınada bilişim polisleri bakmalı

Bu elemana normal bir polisin ifadeden sonraki iyimser olağan yorumu "uluslar arası bir şebekenin içine düşmüşsünüz" dür.

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Meczup
    1049
    1049's avatar
    Homo

Tanıyorum bu elemanı. Adana'da birkaç kez beraber takılmışlığımız olmuştu. En son bir ara başımız dertte dedi ortalardan kayboldu birkaç arkadaşıyla. Şu kredi kartı olayı dönemine geliyor heralde. Sonra içeri aldılar geri çıktı falan derken, şehirden ayrılmayı düşünüyordu. Denizliye geleyim falan dedi. Gel dedim ayarlarız bir yerler derken hoop baktım gene içerde. Tanışıklığım 2005 yılından falan var. O zamanlar sql inj ile indirirdi. Tanıdıkları coktu. r10 da çok kişiyi dolandırmıştı bi ara. Alım satımları irc den yapıyordu. Bir ara elinde çokça domain ve kredi kartı vardı. Gerçi kredi kartlarının çoğunluğu yabancı adamların üzerineydi. Hatta o zamanlar bi domain de bana reglemiştik ama o zamanlar bu ülkede siber suç nedir diye bir tanım bile yoktu heralde. Üzüldüm açıkçası. Kafası çalışan bir çocuktu. Heba etti kendini.

Ekleme: Facebook profili https://www.facebook.com/kanabulandikaldirimsarhosumbenikaldirin?fref=ts

1049 tarafından 03/Ara/13 04:18 tarihinde düzenlenmiştir

dudaklarına değen yağmur bir parça rujundan çalar. dudaklarına değen yağmur bile, bir parça rujundan çalar. benim değemediğim o dudaklarına değen yağmur, bir parça rujundan çalar. // bi gün buralarda yeni bir ağaç yeşerecek ve biz gölgesinde mürekkepler tüketeceğiz //
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    can498
    can498's avatar
    Erkek

cinayet işlese 6 ay ile 3 yıl arası yatardı.

Bir bulutun aya ulaşma mücadelesiydi hayat...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CEO
    CEO's avatar
    Erkek
    can498 bunu yazdı

Hırsızın neyini haklı görüyorsun onu anlamıyorum ?

Ne yani serbestmi kalsaydı ?

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zone
    zone's avatar
    Erkek

199 yıl ne demek oluyor? radyan hesabına göre falan mı almış sonranapmış bu hakim.. "hesap makinası bozuktu panpa" der gibi 28 yıla inmiş hede..

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    can498
    can498's avatar
    Erkek
    CEO bunu yazdı
    can498 bunu yazdı

Hırsızın neyini haklı görüyorsun onu anlamıyorum ?

Ne yani serbestmi kalsaydı ?

o çocuk hırsız değil bence.

web sitesi tasarlayıp harlığı çıkartmaya çalışan bir çocuk sadece.

aramızda onlarca program ve site oluşturan insanlar var, bu oluşturdukları yapılar ne işler için kullanılıyor nasıl kullanıluyor bilemeyiz.

Bir bulutun aya ulaşma mücadelesiydi hayat...
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ArmadA
    ArmadA's avatar
    Erkek

benim anlamadığım adam site yapıo satıo aradan çekildim diyo sonra adama hacker diolar :| 

Living Death
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tarikat Şeyhi
    HolyOne
    HolyOne's avatar
    Erkek

Bence haberde eksik bşieyler vardır, böle bi suça bukadar ceza verilmemesi lazım.

Assınlar daha iyi yani o yaşta öle uzun bi ceza almak biraz ağır.

Ama kredi kartı ile ödeme sistemi de öyle patlak ve kötüye kullanması kolay ki bu şekilde cezalar dağıtmadan bu sistem yürümez.

Nush ile uslanmayanı etmeli tekdir, Tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir!
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Draenei
    Draenei's avatar
    Erkek

haber de ceza konusunda bi yanlışlık olabilir. rakamlar dudak uçuklatan cinsten.

Her kim ki, göz perdesini bu dünyada sadece kendi çapı kadar aralayabilir ⚡ 🌑
Toplam Hit: 7585 Toplam Mesaj: 43