folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Hackerlar (Bilgisayar Korsanları) Hakkında Yanlış Bilinenler

Hackerlar (Bilgisayar Korsanları) Hakkında Yanlış Bilinenler

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fifsonic
    fifsonic's avatar
    Erkek
    sirpence bunu yazdı:
    -----------------------------
    Nitrous bunu yazdı:

Bunlar "HACKER" lar için geçerlidir. 

Kimse kendine pay çıkarmaya çalışmasın aa eveett tam beni anlatıyo fln die:) Allahtan öyle tipler pek yok bizim dergahta. 

sen bu postu atmasaydın ben dalgasına diyecektim ama esprisini kaçırdın artık demem :W

Al bendende o kadar

sinir bozucuyum... inatçıyım... anti ciddiyim... kopuğum... kıskancım.. sevimliyim... duygusalım... üff...deli doluyum... çabuk sinirlenirim a$ığım... sahipleniciym... acımasızım... gizemliyim... Ben Bir FENERBAHÇELİYİM (:
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ayro
    Ayro's avatar
    Erkek

kriptontr bunu yazdı:
    "# Zeki, Ahlaklı ve Çeviktirler.."
    Hahahh sosyal mesajlara bah sen :D  Sporcu mu bunnar :D

muahuhauhuha :D:D asdhfouıasdfpıajsdp

hoca bu kendini baya kaptırmış hacker olmaya site kiminse artık...HErhalde ondan yazıyordu muahuahua :D Kimlerin hacker olduğunuda biliyoruz tvlere çıktılar..

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BuZuL
    BuZuL's avatar
    Erkek
    nalet olsun aynı beni tarif etmiş

DAĞDA ÜÇ BEŞ KOYUN SÜRÜSÜ, TUTTURMUŞ BİR KÜRDİSTAN TÜRKÜSÜ, ELİNE ALMIŞ BAYRAK DİYE BİR MASA ÖRTÜSÜ, SATSAN BEŞ PARA ETMEZ NE DİRİSİ NE DE ÖLÜSÜ, SOYU SOYSUZ OLAN SENSİN TOPRAK SENİN NEYİNE, İTE İTLİK YAPIP KAFA TUTMA BEYİNE, ANLASA DEDİĞİMİ SOKAKTAKİ KÖPEK AĞLAR HALİNE, DUY ULAN SOYSUZ NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.......
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    u235
    u235's avatar
    Erkek

Hackerlerin asosyal olmadığı konusuna katılmıyorum.

# Güncel olayları takip ederler, Kitap okumayı severler, Okumayı çok severler (Döküman vs), Spor yaparlar, Kız Arkadaşlarıyla iyi geçinirler,
    # Zeki, Ahlaklı ve Çeviktirler.

# Kendileri gibi düşünen Korsan Arkadaşlarına Zarar Vermezler, Aralarında büyük bir Saygı ve Sevgi vardır,
    # Kendilerinden daha iyi olanları Kıskanmak yerine “ÜSTAD” demeyi tercih edip Saygı duyarlar,

Bunlarda sacmalık.Bu adam uydurmus resmen.

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ShockMan
    ShockMan's avatar
    Erkek

bayzin bunu yazdı:

# Güncel olayları takip ederler, Kitap okumayı severler, Okumayı çok severler (Döküman vs), Spor yaparlar, Kız Arkadaşlarıyla iyi geçinirler,

# Kendileri gibi düşünen Korsan Arkadaşlarına Zarar Vermezler, Aralarında büyük bir Saygı ve Sevgi vardır,
    # Kendilerinden daha iyi olanları Kıskanmak yerine “ÜSTAD” demeyi tercih edip Saygı duyarlar,

Neden..? Üstat Felsefesi varya Ona Dair Şeee Ettirmiştir. :)

Net ortamı, tek tük de olsa iyi dostluklar sağlamışsa bile, vefasızlığı ile ünlüdür..!
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Robinson_Crusoe
    Robinson_Crusoe's avatar
    Erkek
    Allah şu mübarek ramazan aylarında herkese böyle hayırlı HACKER çocukları nasip etsin,

Gençliğimden bu yana et yenilmesine karşıyım. Bir gün insanların hayvanları öldürmeyi tıpkı insan öldürmek gibi cinayet kabul edeceğine inanıyorum,
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    u235
    u235's avatar
    Erkek

ShockMan bunu yazdı:

bayzin bunu yazdı:

Şuana kadar hiçbir hackle ugrasan yada hacker diyebileceğimiz adamın baska birine üstad diye hitap ettiğini görmedim.Bu ancak filmlerde olur :D

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GusFring
    GusFring's avatar
    Erkek
    Nitrous bunu yazdı:

Bunlar "HACKER" lar için geçerlidir. 

Kimse kendine pay çıkarmaya çalışmasın aa eveett tam beni anlatıyo fln die:) Allahtan öyle tipler pek yok bizim dergahta. 

Bundan 2300 yıl kadar önce Çinli filozof Chuang Tzu, rüyasında bir kelebek olduğunu görmüş ve uyandıktan sonra şu soru üzerine düşünmüştü: Chuang Tzu kimliğimle, kendimi rüyamda bir kelebek olarak mı görmüş olduğumu, yoksa aslında şu anki kelebek kimliğimle kendimi rüyamda Chuang Tzu adlı bir adam olarak mı görmekte olduğumu nasıl ayırt edebilirim?
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    8mm
    8mm's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    Bunu yazan arkadaş bunu neden açıklama ihtiyacı duymuş çok merak etmekteyim..

Kimse sana özgürlük veremez. Kimse sana eşitlik veya adalet veya başka birşey veremez. Eğer adamsan, sen alırsın. 8mm@tahribat.com
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ShockMan
    ShockMan's avatar
    Erkek

bayzin bunu yazdı:

ShockMan bunu yazdı:

bayzin bunu yazdı:

Şuana kadar hiçbir hackle ugrasan yada hacker diyebileceğimiz adamın baska birine üstad diye hitap ettiğini görmedim.Bu ancak filmlerde olur :D

Hitap Ediliyor. Kendinden Fazla Bilene yada Belli Bir İdeolojinin Öncülüğünü Eden Kontrol Edebilen Hackerlere Öyle Hitap Vardır. ;)

Sevgili Üstat Bayzin. :)

Net ortamı, tek tük de olsa iyi dostluklar sağlamışsa bile, vefasızlığı ile ünlüdür..!
Toplam Hit: 4272 Toplam Mesaj: 21