Hackerlar (Bilgisayar Korsanları) Hakkında Yanlış Bilinenler
-
sirpence bunu yazdı:
-----------------------------
Nitrous bunu yazdı:
-----------------------------Bunlar "HACKER" lar için geçerlidir.
Kimse kendine pay çıkarmaya çalışmasın aa eveett tam beni anlatıyo fln die:) Allahtan öyle tipler pek yok bizim dergahta.
-----------------------------sen bu postu atmasaydın ben dalgasına diyecektim ama esprisini kaçırdın artık demem :W
Al bendende o kadar -
kriptontr bunu yazdı:
"# Zeki, Ahlaklı ve Çeviktirler.."
Hahahh sosyal mesajlara bah sen :D Sporcu mu bunnar :D
-----------------------------muahuhauhuha :D:D asdhfouıasdfpıajsdp
hoca bu kendini baya kaptırmış hacker olmaya site kiminse artık...HErhalde ondan yazıyordu muahuahua :D Kimlerin hacker olduğunuda biliyoruz tvlere çıktılar..
-
nalet olsun aynı beni tarif etmiş
-
Hackerlerin asosyal olmadığı konusuna katılmıyorum.
# Güncel olayları takip ederler, Kitap okumayı severler, Okumayı çok severler (Döküman vs), Spor yaparlar, Kız Arkadaşlarıyla iyi geçinirler,
# Zeki, Ahlaklı ve Çeviktirler.# Kendileri gibi düşünen Korsan Arkadaşlarına Zarar Vermezler, Aralarında büyük bir Saygı ve Sevgi vardır,
# Kendilerinden daha iyi olanları Kıskanmak yerine “ÜSTAD” demeyi tercih edip Saygı duyarlar,Bunlarda sacmalık.Bu adam uydurmus resmen.
-
bayzin bunu yazdı:
-----------------------------Hackerlerin asosyal olmadığı konusuna katılmıyorum.
# Güncel olayları takip ederler, Kitap okumayı severler, Okumayı çok severler (Döküman vs), Spor yaparlar, Kız Arkadaşlarıyla iyi geçinirler,
# Zeki, Ahlaklı ve Çeviktirler.# Kendileri gibi düşünen Korsan Arkadaşlarına Zarar Vermezler, Aralarında büyük bir Saygı ve Sevgi vardır,
# Kendilerinden daha iyi olanları Kıskanmak yerine “ÜSTAD” demeyi tercih edip Saygı duyarlar,Bunlarda sacmalık.Bu adam uydurmus resmen.
-----------------------------Neden..? Üstat Felsefesi varya Ona Dair Şeee Ettirmiştir. :)
-
Allah şu mübarek ramazan aylarında herkese böyle hayırlı HACKER çocukları nasip etsin,
-
ShockMan bunu yazdı:
-----------------------------bayzin bunu yazdı:
-----------------------------Hackerlerin asosyal olmadığı konusuna katılmıyorum.
-----------------------------Neden..? Üstat Felsefesi varya Ona Dair Şeee Ettirmiştir. :)
-----------------------------Şuana kadar hiçbir hackle ugrasan yada hacker diyebileceğimiz adamın baska birine üstad diye hitap ettiğini görmedim.Bu ancak filmlerde olur :D
-
Nitrous bunu yazdı:
-----------------------------Bunlar "HACKER" lar için geçerlidir.
Kimse kendine pay çıkarmaya çalışmasın aa eveett tam beni anlatıyo fln die:) Allahtan öyle tipler pek yok bizim dergahta.
----------------------------- -
Bunu yazan arkadaş bunu neden açıklama ihtiyacı duymuş çok merak etmekteyim..
-
bayzin bunu yazdı:
-----------------------------ShockMan bunu yazdı:
-----------------------------bayzin bunu yazdı:
-----------------------------Şuana kadar hiçbir hackle ugrasan yada hacker diyebileceğimiz adamın baska birine üstad diye hitap ettiğini görmedim.Bu ancak filmlerde olur :D
-----------------------------Hitap Ediliyor. Kendinden Fazla Bilene yada Belli Bir İdeolojinin Öncülüğünü Eden Kontrol Edebilen Hackerlere Öyle Hitap Vardır. ;)
Sevgili Üstat Bayzin. :)