Hackerlerden Destek Ateşi
-
renegadealien bunu yazdı:
-----------------------------
Antikky bunu yazdı:
-----------------------------renegadealien bunu yazdı:
Nie her hack konusunda bu sineğe benzeyen salak herifin resmini koyuyorlar acaba :)
-----------------------------sen evde böle bere takmıyonmu kanka?ellerde eldiven falan ha?
-----------------------------Yok kanka kollara sinkov gürüp atlet-boxer calışıom ben:D
-----------------------------:D auzhaua
bende sıcaktan öyle oturuyorum ama olmaz heykır olcaksan böyle dolaşcan.Dahası canım sıkılınca erotik sitelere giriyorum o zaman boxerın halini gör :D:D
-
Tez köye haber salın isko gelsin :)
-
VBDream bunu yazdı:
Bizim milletimizde adam davs vs. hackerlık zannetiği için böyle bir uygulamanın sağlıklı olacağını sanmıyorum. Bilende katılmaz zaten.
-----------------------------Su anda ne yazikki öyle, ama ilerde bu degisir. Cünkü hackerlik gittikce zorlasiyor, 5 yil önce MSN hack ve bugünki MSN hacklere bak.
Önceden programlama bilmeden rastgele veya sans eseri acik bulanlar, artik isleri daha zor diye düsünüyorum.
-
G-Turk bunu yazdı:
-----------------------------VBDream bunu yazdı:
Bizim milletimizde adam davs vs. hackerlık zannetiği için böyle bir uygulamanın sağlıklı olacağını sanmıyorum. Bilende katılmaz zaten.
-----------------------------Su anda ne yazikki öyle, ama ilerde bu degisir. Cünkü hackerlik gittikce zorlasiyor, 5 yil önce MSN hack ve bugünki MSN hacklere bak.
Önceden programlama bilmeden rastgele veya sans eseri acik bulanlar, artik isleri daha zor diye düsünüyorum.
-----------------------------ya kafayi mi yediniz siz her site deface edene hacker mi diyorsunuz ? bu arada VBDream Turkiyede ne kadar cok sistem guvenliginde uzman olmus adam var biliyormusun ? tabi senin takildigin sitelere takilmadigi icin senin onlarin varligindan bile haberin yok galiba
-
geniuss bunu yazdı:
G-Turk bunu yazdı:
-----------------------------VBDream bunu yazdı:
-----------------------------ya kafayi mi yediniz siz her site deface edene hacker mi diyorsunuz ? bu arada VBDream Turkiyede ne kadar cok sistem guvenliginde uzman olmus adam var biliyormusun ? tabi senin takildigin sitelere takilmadigi icin senin onlarin varligindan bile haberin yok galiba
-----------------------------Arkadaşım sen benim ne tür adamlarla takıldığmı bilemezsin. Bilemeyeceksinde. Emin ol senin takıldığın adamlardan 100kat daha iyiler işlerinde. Ben interneti görüyorum şu an ve böyle bir değerlendirme yapıyorum. Çok uzak zamanlar değil "1 milyon site hack" yazan konuların açıldığı zamanlar. Sen öyle uzmanlar var ki bir yerini ısırsın biçminde konuşuyorsun ama öyle sistemler var ki o uzmanlar bir yerini ısırır. Ben bundan bahsediyorum. Bu ülkede potansiyel var ama bilgi yok bu konuda. Biraz amaçsızca övmek yerine araştır istersen bazı şeyleri. Hatta eğit insaları. Sen bir ucundan tutta bu işin ben kendime "göt oldun" derim.
-
birtane adam vardıya elini öptürüyodu hackermıydı neydi o geldi aklıma:D:D
-
skyvalet bunu yazdı:
-----------------------------birtane adam vardıya elini öptürüyodu hackermıydı neydi o geldi aklıma:D:D
don carleone ? :) -
mataramasuko bunu yazdı:
-----------------------------skyvalet bunu yazdı:
-----------------------------birtane adam vardıya elini öptürüyodu hackermıydı neydi o geldi aklıma:D:D
don carleone ? :)
harbiden kim yav. bende merak ettim ... -
İsko yazdırsın kendini işte :|