Hackerlık!!

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    olivetti
    olivetti's avatar
    Erkek
    compü üşenmedinmi abi yazmaya:p zumsuk sende hep bu tur konular açıon bea sen kendine bak bırak milleti haçkir sansinlar kendilerini :) si.. haçkırları:p

...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ayro
    Ayro's avatar
    Erkek
    abicim nasıl bırakayım ya adam daha bi bok bilmeden parayla iş yapıp site ele geçirip maili çalıyor daha kendini saklayamıyor kimdir nedir hepsini bilirken site açıyor bir sürü siteye adam sokup yada serverdan deface ediytor hacker oluyor.

Öte yandan pc sistemleri için kafa yoruyorum gelip lamer diyor ondan sonra zumsuk@sanalcellatlar.org adresinden benim ağzımdan bir sürü adamın sitesini indirip bir sürü iş yapıyor buda doğal olarak koyuyor.

Diyorum bu kadarmı düştü bu millet.Ama bu kadar düşmüşüz heykır olmak için

-tetikliyici kişilik (isko, d.kevin mitnick vs..)
    -bir site(fre site dolu)
    -birazcık frontpage bilgisi
    -bir kaç hack adı altında lamer sitesi(bilgiler çalınsın)
    -araçlar(keylogger, fake, fso ..)

işte adam 2-3 ayını veirp heykır oluyor.Buda deli ediyor beni ondan sizinle ğaylaştım rahatlayayım diye yoksa gidicem bu msni çalan iti yakalayıp dağıtıcam ağzını yüzünü karakoldur bilmem nedir 0 sicilden olucaz katil amk.Deli oluyorum lamerlere uyuzum ya.

Piskopata bağlıyorum çoğu zaman ancak diyorum neyse bırak.Yazdım birazcıkta olsa rahatladım sağolsun computerwolf iyice bi açıklamış gelecek lamerlerine bu yazıyı okutmak gerek ki lamer olmasınlar.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kız Babası
    kuytul
    kuytul's avatar
    Erkek
    Benim için elimi öpülecek olan hacker gizlidir.Dolayısıyla elini de öpemem.Gizlilik derken ego tatminli nick kullanma da olmayacak.Programlama dillerini yalamış yutmuş veya tek dil üzerinde dehalık gösterir.Çökertir,çalar,dalga geçer ama iz(nick kullanmaz)bile bırakmaz.Böyle bir şey hayal ederim.

Hacker,bay gizemdir.(karı olamaz zaten,mümkünü yok :D )

instagram.com/yks.rehberlik >> YKS Rehberlik ve Eğitim Koçluğu için takipte kalın ;)
Toplam Hit: 2995 Toplam Mesaj: 14