Hackle Altın Kazan
-
swordfish bunu yazdıHoLyCat bunu yazdı
Bu resimdeki at hırsızı kim ?
MAcbooka windows kuran bi dallama :)
Dual boot yapmış olma ihtimali nedir hocam sence? http://goo.gl/OFmII
-
Kurumsal firmaya 4-5 bin ortalamaya yapacağım işi 4-5 küçük altına yapacam hemi?
Millet harbi zeka timsali gibi . Hacker macker bilmemde ticari zekası çalışıyor tabi tutturursa birde sitesine yazmışlar hackerlar illegal işlere kayıyor diye. Senin gibi işveren olursa kayar tabi her yöne.
-
söylenenin %1'i doğruysa adam dağıtmış, respect :P
-
LJMLJT bunu yazdıswordfish bunu yazdı
HoLyCat bunu yazdı
Bu resimdeki at hırsızı kim ?
MAcbooka windows kuran bi dallama :)
abi walla ben acık acık söylüyorum kıskandım bebeyi hane tip o kadar önemli değil. Şimdi bi ortamda hatunla tanışıyorsun senin birşey söylemen e gerek yok Yanın da mutlaka vardır bi eleman Simdi Senin hakkında Hatuna bilgi veriyor bu Can varya kızım uzay Bu gördüğün adam Pentagon a caktı :) ahahahah cakmakla birakmadı Birde delik deşik etti :) HEr şekilde karizma abi :D Tip % de 50 Karizma Uzay :)
Mantiga bak amk.
-
birinden duydum bu resimdeki şahısın crackers_child olduğunu söyledi sanırım haberde de kurt mu yalnız kurt mu ne nicki kullanmış.
duyduğum kişide bunu tanıyodu, ne kadar doğrudur bilemem.
-
Pentagon'un ismi caf caflı kılmış haberi, yoksa eleman hala google dork olarak "c99 shell" yazıp aratan varsa açıkta kalmış shell, subdomainlere index atan birine benziyor. :D
-
Ahh önder abi ahh bırakmıcaktın bunlara ortamları...
-
Holyzone bunu yazdı
söylenenin %1'i doğruysa adam dağıtmış, respect :P
digital forensic challenge 2011 de birinci olmustu. lonewolf rumuzunu kullaniyordu.
adam haberlerde denildigi gibi bildigin ortaligi tarumar etti rakipleri 4 kisilik takimlardan olusuyordu. adamin kullandigi rumuzundan dolayi turkiye internet camiasinda dasak konusu olmustu adam yapiyor ama dogru duzgun rumuz secemiyorlar falan diyorlardi.
ozet; %1'i dogruysa degil %100'u dogru
-
Daniel-Koo bunu yazdı
birinden duydum bu resimdeki şahısın crackers_child olduğunu söyledi sanırım haberde de kurt mu yalnız kurt mu ne nicki kullanmış.
onu kim dediyse sıcmıs.
crackers_child esmer bir kere :ı bu elemanla da konusmustuk daha önce, sabancı'da okuyordu, konustugumuz sırada amerika'daydı.
ayrıca haber dogrudur, yabancı kaynaklarda da yazıyordu zaten, reklam filan yok yani.
Andrei tarafından 29/Haz/13 17:36 tarihinde düzenlenmiştir -
Andrei bunu yazdıDaniel-Koo bunu yazdı
onu kim dediyse sıcmıs.
crackers_child esmer bir kere :ı bu elemanla da konusmustuk daha önce, sabancı'da okuyordu, konustugumuz sırada amerika'daydı.
ayrıca haber dogrudur, yabancı kaynaklarda da yazıyordu zaten, reklam filan yok yani.
olayın doğruluğunu biliyorum, doğru da zaten. millet nedense sıçtırmaya meraklı.