Hacklediğiniz Mailler
-
edit: istediğini yap ister eziq ol ister lamer banane a.q. :D istersen de heykırcı ol! yorum yapmak seviymei düşürür. hackingi kavratmak sana benim ya da başkasıın işi değil zaten!
-
pardon üstadım seni yanlış anlamışım ama ilk başta çok ağır konuştun o yüzden bende bir iki açıklama zorunda kaldım hadi sana kolay gelsin
-
ASLANIM ELBET SENDE BOYLEDİN İLK BAŞLADIĞINDA BOYLE DEİLİM DİYEMESİN ZATEN SEN SUAN BOYLE YAPARAK LAMER OLDUĞUNU GÖSTERİYORSUN BIRAK ADAM DAHA YENİ BAŞLAMIŞ BUĞAZINDA BIRAKMA BİDAHA DA BOYLE SEYLER OLMASIN TAMAMMI
-
Bence bu iste mallik var tanimadigi kisilerin sifresini çaliyor.. birinin mailinde onemli bilgiler var sifresini ister hatta yalvarir o zmnda lamer denen kisi kendini bi halt sanar ama böyle bi olay herkesin basina gelebilir.. iyi bisey deil bu yüzden ben mal diyebilirim bu kisiye
-
Bana diyene bakın zuhaaa
-
allah için bari şuna hackledim deme kardeş
-
HiÇ KiMsE baŞaRı MerDiveNini Elİ ceBiNDe ÇıkAmaZ
baDLıS
-
rabbim amaç dışı kullananların cezasını werecektİRRRRR bunu sakın unutmayın
-
safsalak,mal,cracker , phreaker ,lamer,script kiddy ,hacker ,canı sıkılan ve emekli bole gıder bu:)
-
Günde 200 e yakın yeni Keylogger maili geliyor , arada izlediğim bikaç kişi var , gmaile gelen mailleri okumaz oldum... Gmail saolsun , arama özelliğiyle "cpanel","pass","ftp","host","account","username" kelimelerini aratıyorum sadece... çıkmıyorsa siliyorum.. Mail hacklemek yada alın bu maili hackledim demek hem gerçekci olmaz , hem yazık ya karşı adama :)) ftp vs yok ise ne yapacaksın o maili.. uyku girmez gözüne üzülür boğazın düğümlenir :)
Toplam Hit: 16202 Toplam Mesaj: 31