folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Hacklendim - Soyuldum Ne Yapmam Lazım

Hacklendim - Soyuldum Ne Yapmam Lazım

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bosluk
    Bosluk's avatar
    Erkek
    S.a beyler  e-mail adresim hacklendı ustune ustluk bırde oyun karakterım vardı onuda hackledıler amaclarfı oyundakı karakterımı hacklemektı zaten mail adresimde gitti butun bilgilerı deıstrmsler oyun karakterımdede gunluk parayla yaklasık 200 -250 tl vardı onuda soydular msn de gıttı ne yapabılrım

____________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    angelofhope
    angelofhope's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

oyun karakteri konusunda gizli soru ve cewap ile birşeyler yapabilirsin fakat sanırsam onuda değiştirdilerse yapabilecek birşey yok malesef msn konusunda

http://tahribat.com/doc.asp?docid=255 ne yapabileceğini burada bulabilirsin.. 

Programming is our Religion, Algorithms are Our Bible & We ./make Our Own GOD
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hybris
    Hybris's avatar
    Erkek

şeyedilmiş şeyin davası olmaz ama bi müridin konusu vardı msniniz hacklenirse yapmanız gereken şeklinde ona bi bak.

edit: üstteki dökümanın benzeri bişeydi o da galiba. 

agile isn’t how fast you can go, it’s how fast you can turn.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bosluk
    Bosluk's avatar
    Erkek
    gitti anlaşılan napalım daha saglık olsun

____________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Roronoa
    Kreyzi
    Kreyzi's avatar
    Erkek

oynadığın oyun knight mi eğer öyleyse itemler niye kitli deil kilitli ise açmışlarsa key nasıl yedin

en iyisi bırak benim gibi doğru yolu bul 

Eğer hayatım bir film olsaydı, ya uyuyakalır ya da yarısında çıkardım.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    qwer
    qwer's avatar
    Erkek
    kardeş valla geçmiş olsun diyelim başkada elimden gelen yok
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bosluk
    Bosluk's avatar
    Erkek
    evet ıtemler kilitli adam mail adresimide hacklemıs esya kıtleme sıfresı orda oyundaydım dc yedım bi baktım char bankada ustlerım cıkmıs elımdekı cıkmıs kilitleri acıodu demek ki sonra sifre deısmıs giremedım

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

HErkesden herşeyi alma her programa atlama hackleyecem diye her agenti indirme

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PathfindeR00
    PathfindeR00's avatar
    Erkek
    Bak hayta sana fırsat vermiş bırak...
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Cia
    Cia's avatar
    Erkek
    sitenin adminine mail at hallederler

..savrulurken raconun kırmızı pelerini o zarif öfkeye,zaman ki sana hasta olmuş,incelikli haytasın,raksederken mahallenin maşallahı-eyvallahı,güzelleş be oğlumm.!şimdilik,ölümüne kadar hayattasın..
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RootB
    RootB's avatar
    Erkek
    adamlar bilgileri coktan degistirmistir. bişe yapamazsın..
Toplam Hit: 3499 Toplam Mesaj: 26