Hacklendim Beyler..
-
tamam sen yap bakalim yazdiklarimi, son durum nedir?
okadar büyük bir sorun degilmis gibi bir his var icimde.. :)
-
Belki o şaka şeylerindendir. Hacklendiniz falan yazıyormuş ilginç.
-
opensource2009 bunu yazdı:
-----------------------------Belki o şaka şeylerindendir. Hacklendiniz falan yazıyormuş ilginç.
-----------------------------
hocam d sürücüsü nerde peki :( -
hocam büyük iht şakadır sanıyorum, umuyorum inş öyledir yani. Hangi kişilik hacklediği kişinin bilgisayarının ekranında HACKLENDİNİZ yazma gereksinimi duyar ki? Ya çok amatördür yada şaka yapıyordur gerçek değildir. Sadece bi kaç basit işlem yapmıştır pc de sürücü gizleme mesaj çıkartma pc yi kapama falan neyse kolay gelsin hocam sana
-
hocam bu tarz şeylerde yapılması gereken şu herzaman söylüyorlar direkt bilgisayarı kapatıp emniyeti arıyorsun bilişim polisi geliyo onlar hal ediyo
gerisine karışlmıyorsun :)
-
malwarebytes ile taratırmısın bi komple ?
-
http://i1104.hizliresim.com/2011/4/8/12466.jpg buyrun resim bu.
-
teamviewer ver istersen bi temizlim pcyi ?
-
linux live cdsi ile gir bak dosyalar gizlenmişmi biyere felan iice ara ha yoksa eğer linuxtaki dosya kurtarma yı windowstaki hiçbir programla yapamazsın testdisk süperdir özellikle bukonuda
-
DJ_Alper bunu yazdı:
-----------------------------
hocam bu tarz şeylerde yapılması gereken şu herzaman söylüyorlar direkt bilgisayarı kapatıp emniyeti arıyorsun bilişim polisi geliyo onlar hal ediyo
gerisine karışlmıyorsun :)
-----------------------------garaj önüne araba park etmişlerdi polisi aradım.çekici yok kendin hallet dediler.aracı benzin döküp yakacam o zaman dedim.itfaiye gönderiyoz o zaman dediler ve gönderdiler.yarım saat içinde itfaiye kapıdaydı.bende kaçtım..