Hacklendim Ve Hackleyen Arkadaşı Arıyorum.. (Rica)
-
Robinson_Crusoe bunu yazdı
Ver savcılığa gitsin şerefsizi, eninde sonunda yakalanır, artist artist mesajlar bırakmış birde,
ya kan kustururuz ya da tam sustururuz... fuuuff fuuuff (rüzgar sesi) -
panel bilgilerini at bana hal edelim
cpanel ad birde wordpress giriş şifrelerini pm at bana
-
bensiz_aglama bunu yazdı
hocam yanlız serverin aq lar resmen çoğu site hackli serverdaki herkezin indexi var
ozaman server hizmeti veren lalenin suçu
DJ_Alper tarafından 11/Mar/13 16:57 tarihinde düzenlenmiştir<meta name="keywords" content="Hack, Hacked, Hacked By, Zone-H, AYT, Ayyildiz Tim, Ayyildiz, Güvenlik, Security, Forum, Web Güvenlik, Sistem Güvenliği" /> -
GoldenBoy bunu yazdıFatih bunu yazdı
rica etmiş açıkları kapat diye :)
bunun yapıtğı adlik değilm şimdi? hekleyen zevkine yapmış. madem açık var mail at...
mail atıldığında dönüş yapmayanlar var.
hatta "siktir git la bebe" diyen bile olabilir :D adam çakıp geçiyor. etikliğine gelince: götlük tabi yaptığı.
-
usta hemen bilen birine devret hatta mümkünse hemen birini işe al.
hala indexler duruyor bütün prestij gitmiş,
tüm müşterilere: "Böyle şeylerin olabileceğini, savcılığa başvurulduğunu, sorunun en kısa sürede düzeltileceğini" söyle.
-
Tahribattan İşin ehli biri el atsa iyi olacak. Ben anlarım ama vaktim yok. Vede Prof düzeyde değilim Zaten.
-
MaviGozluDev bunu yazdıRobinson_Crusoe bunu yazdı
Ver savcılığa gitsin şerefsizi, eninde sonunda yakalanır, artist artist mesajlar bırakmış birde,
ya kan kustururuz ya da tam sustururuz... fuuuff fuuuff (rüzgar sesi)Biat Edecek,
http://www.youtube.com/watch?v=K-UPatvuqj4
-
DJ_Alper bunu yazdı
panel bilgilerini at bana hal edelim
cpanel ad birde wordpress giriş şifrelerini pm at bana
Arkadaşlar herkese teşekkürler, önemli sitelerin yedeklerini buldum prof bir host şirketine geçirdim hepsini..
3 tane site kaldı onlarıda Alper'e bilgilerini yolladım yapabilmesi için çok sağolsun yardımı için ..
Zannedersem config dosyasını kopyalıcakmıymışız bir arkadaş dedi wp'yi yeniden kur gibi..
-
MaviGozluDev bunu yazdıRobinson_Crusoe bunu yazdı
ya kan kustururuz ya da tam sustururuz... fuuuff fuuuff (rüzgar sesi)Son kraliçe geldi aklıma :D
Geçmiş olsun hocam. -
izzmarit bunu yazdıMaviGozluDev bunu yazdıRobinson_Crusoe bunu yazdı
ya kan kustururuz ya da tam sustururuz... fuuuff fuuuff (rüzgar sesi)Son kraliçe geldi aklıma :D
Geçmiş olsun hocam.oneydi ya:D insanlık dışı bişeydi:D
ONEMINUTE tarafından 11/Mar/13 17:43 tarihinde düzenlenmiştir
kardeşini bana ayarlıcaktı o_0
uahahhqhah,D