Hacklenen Hotmail & MSN Adresini Geri Alma
-
kcarakilic bunu yazdı:
-----------------------------@hotboy
acaba soruların cevabını hangi adrese göndereceğiz??
-----------------------------cevapla de, doldur yolla
-
dedim ancak şu hata çıkıyor
" E-posta adresleri için lütfen şu biçimi kullanın: ad@example.com. Kategori adları veya rumuzlar kullanıyorsanız, yazım hatası yapmadığınızdan emin olun."
-
kcarakilic bunu yazdı:
-----------------------------dedim ancak şu hata çıkıyor
" E-posta adresleri için lütfen şu biçimi kullanın: ad@example.com. Kategori adları veya rumuzlar kullanıyorsanız, yazım hatası yapmadığınızdan emin olun."
-----------------------------posta adresindeki büyük "I" (ığıdırın ı'sı) ları "i" yap, olur ;) bende de aynı şey çıkmıştı
-
hotboy bunu yazdı:
-----------------------------posta adresindeki büyük "I" (ığıdırın ı'sı) ları "i" yap, olur ;) bende de aynı şey çıkmıştı
-----------------------------teşekkür ederim gönderildi bakalım sonuç ne olcak :)
-
hocam çok çok teşekkür ederim aldım 6 ay aradan sonra mail adresimi geri özlemişim :)
valla çok makbule geçti sağolasın..
-
kcarakilic bunu yazdı:
-----------------------------hocam çok çok teşekkür ederim aldım 6 ay aradan sonra mail adresimi geri özlemişim :)
valla çok makbule geçti sağolasın..
-----------------------------estağfirullah, yardımımız dokunduysa çok sevindim.
...
bu arada arkadaşlar, bu konu hakkında sürekli pm alıyorum, hani bi yerde takılsanız yardımcı olacam da, direk sizin yerinize benim herşeyi yapmamı istiyorsunuz, olmuyor böyle..