Hacklink İsteyen?
-
google da çıktı bu sayfadan
yakında silerler ama :)
acele edin
-
Ya ben bu işlerden anlamam lamerlik yapayım biraz dedim ama bu verdiğin şeyi nasıl kullanacağım anlamadım dediğin şekilde aradım bi site buldum mesela ee sonra ne oluyor ben back linki nasıl nereye ekliyorum açıkcası bu işten anlamıyorum biraz bilgi verir misin
-
shell muhabbetini araştır hocam
youtube da videolar var onları felan izle
-
tmm araştırıyorum da sende biraz bilgi ver azcıcık bee :D
-
tahta bunu yazdı:
-----------------------------
tmm araştırıyorum da sende biraz bilgi ver azcıcık bee :D
-----------------------------ben shell kullanmadım hiç :D
-
birisi anlatsa iyi olur hakketen.bilmeyenler olabilir :D
-
Biri bana şu hacklink olayını anlatabilirmi tamam biliyoruz bi nevi backlink yabancı sityeleri hackleyip bikaç gizlilink koyuyoruz.
Ama nasıl koyuyoruz o linki ?
bana bunu öğretebilecek biri varsa;
minikmelike@hotmail.com adresini ekleyip anlşatabilirmi anlatana şimdieden çok teşkkürlerimi sunarım.
-
Crixus bunu yazdı:
Biri bana şu hacklink olayını anlatabilirmi tamam biliyoruz bi nevi backlink yabancı sityeleri hackleyip bikaç gizlilink koyuyoruz.
minikmelike@hotmail.com adresini ekleyip anlşatabilirmi anlatana şimdieden çok teşkkürlerimi sunarım.
-----------------------------meseneye ekleyip üyelik istedin warez siteme ortak olmaya kalkıştın şimdide hacklink işinemi giriyon yürü be :D
ben biraz script çekmeye başladım 3-4 tane hoşuma giden script var burda :)
-
ibrahimeren bunu yazdı:
Crixus bunu yazdı:
-----------------------------meseneye ekleyip üyelik istedin warez siteme ortak olmaya kalkıştın şimdide hacklink işinemi giriyon yürü be :D
-----------------------------üyelik istedim vermedin eyvallah, warez siteni merak ettim işim gücüm yok senin sitene ortak olacak değildim:) ohh sallamak bedava coştur mürsel dimi ? herkesin amacı farklı yani sende sitene konu çalmayua gelmişsin:)
-
Crixus bunu yazdı:
ibrahimeren bunu yazdı:
Crixus bunu yazdı:
-----------------------------üyelik istedim vermedin eyvallah, warez siteni merak ettim işim gücüm yok senin sitene ortak olacak değildim:) ohh sallamak bedava coştur mürsel dimi ? herkesin amacı farklı yani sende sitene konu çalmayua gelmişsin:)
-----------------------------Evet benim amacım bu tahribatta daha bugün üye oldum sadece sömürü için burdayım :D aynı senin gibi ne kadar ortak yanımız var bilsem msnden silmezdim seni.