Hackte Bile Türk Dünyasının Lideri Biziz :D

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AntiOksidan
    AntiOksidan's avatar
    Erkek
    bunuN CWLE aytle alakası yok ama cidden öyle :D
    mesela Türk Hack sitelerine azeri,kırgız adamlar geliyolar bize yardımcı olun diyolar.kırgızlar ruslara karşı mesela,azeriler ermenilere karşı..
    grup kurcaz yardım falan diyolar..
    çok ilginç geldi bana paylaşmak istedim :)

işte gelip ermenileri,rusları bize şikaet ediolar güzel bişi :) bi nevi abilik yapıoruz :D(Türkler olarak )
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    deli_gaffur
    deli_gaffur's avatar
    Erkek
    Haji bizde kafası çalışan adam gerçekten çok ama işte kendilerini boşşeylerle uğraşarak heder ediyorlar, Türkiye bilgisayarla, adsl ile daha yeni yeni tanışıyor sen olayı bir 5 sene sonra seyret

Ülkücüler için "sokak ortasında adam dövüyor" diyorlar. Yalan hoca, inanma sen! Bizim adam olanı dövdüğümüz nerde görülmüş?
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    By_Sweet
    By_Sweet's avatar
    Erkek
    Tahribatın farkı bu

I"amDJ
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fikibok
    KaptaN
    KaptaN's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    1 cw yi büyüjk yazma hatta biz burda onlara w-c liler deriz
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AntiOksidan
    AntiOksidan's avatar
    Erkek
    cwi buyuk yazmamın bi neeni yok cwyi sevmem merak etme sen..
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    alacakaranlik
    alacakaranlik's avatar
    Erkek
    Dünyanın en iyi crecker 'ları Ruslardır .. dünyanın En Çok FSo kulanarak Sİte hackleyen Topluluğu Türklerdir Hala İSS ile server rotlayan adamları anıyorum ben :)

eskilerden kim kaldı..
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    wasd
    wasd's avatar
    Erkek
    Abi iyi güzel siz iyisiniz ama bizede öğretin be :D siz gidince naapcaz biz :D işte index bastım,sql injection yaptım dionuz ama ben bi tek keylog kullanarak şifre çalma,bazı kaynak kodlarla fake login sayfası hazırlamayı,işte eften püften programlar kullanmayı falan biliom,yani yapabildiim en büyük iş lamerlik :) ne öneriyonuz ne yapcam ben bu kafayla :D

:)
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AntiOksidan
    AntiOksidan's avatar
    Erkek
    PMden gel yardım edebildiim kadar ederim :)
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ir2
    ir2's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası Developer Madalyası
    Erkek
    türkiyede hacker toplasan 10 taneyi geçmez türkiyede "hacker" denilenlerin alayı defacer hazır açıklarla exploitlerle site hackliyolar asıl olay açığı bulmak hacklemek deil
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    wasd
    wasd's avatar
    Erkek
    Yaa tabi asıl olay açıı bulmak,bişiler öğrenmek.Ama ben en azından hack olayını kavrıyım önce diom.Bide pmden yardım etme teklifin için saol :) ama benim gibi öğrenmek isteyenlerde vardır belki,yani bildiğinizin hepsini elbet paylaşmak istemezsiniz,ama bi kısmını konu açıp herkesle paylaşsanız fenamı olur :)

:)
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sk8er
    Sk8er's avatar
    Erkek
    ayarıma itafen

Türk'lerin şöyle güzel bir özelliği var. mesela microsoft taki hoca açığı buluyor anlatıyor. Yada packetstorm da falan sonra bizim zeki ingilizce bilen türkler gider bu sitelerden öğrendiklerini türkçeye çevirirler hatta ben yaptım derler hatta xploit in açıklama taglarını bile çevirmekle uraşmazlar.

Hatta iis 5,6 üzerinde uzman olan tavada balık yapmayı çok seven çağırdığımız okey partilerine bir türlü gelemeyen çeşitli
    isimleri bulunan istavritiks lüferiks gibi hackerlarda mevcut

Kefillik işleri için kalite ; 10 yıldır hizmetinizdeyiz , Kefillik 10 lira. Lütfen daha yüksek id"li arkadaşları tercih etmeyiniz. Kefil olduğumuz binlerce kullanıcıya sorabilirsiniz...
Toplam Hit: 2563 Toplam Mesaj: 12