folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Hacktrick '16 | Anadolu Üniversitesi

Hacktrick '16 | Anadolu Üniversitesi

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    T3SL4
    T3SL4's avatar
    Erkek
    Nvidia bunu yazdı
    T3SL4 bunu yazdı

Hocam kabul olursa eğitimlere İstanbul'dan katılıcam kalacak yer varmı yok ise kendi imkanlarımızla hotelde kalıcaz.

yer ayarlanır gel  :)

Tamamdır hocam ALLAH razı olsun.

Stay hungary Stay foolish
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MhmdAlmz
    MhmdAlmz's avatar
    Erkek

istanbulda olsa ücretli olur zaten :D

Andolsun kuşluk vaktine ve dindiği zaman o geceye ki, Rabbin sana veda etmedi ve darılmadı! Ve kesinlikle senin için sonu önünden (ahiret dünyadan) daha hayırlıdır. ileride Rabbin sana verecek de hoşnut olacaksın! O, seni bir yetim iken barındırmadı mı? Seni, yol bilmez iken (doğru) yola koymadı mı? Seni bir yoksul iken zengin etmedi mi? Öyle ise, sakın yetime kahretme (onu horlama)! El açıp isteyeni de azarlama! Fakat Rabbinin nimetini anlat da anlat!
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nick6
    0x656e
    0x656e's avatar
    Homo
    MhmdAlmz bunu yazdı

Geçen sene istanbuldaydı :) Bedavaydı.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MadJack
    MadJack's avatar
    Erkek

Etkinlik hakkında detaylı bilgiler http://hacktrickconf.com adresinde var veya soru geldikçe ve çözüm buldukça eklemeye devam ediyoruz. Bununla birlikte sorulan ve sorulması muhtemel soruları yanıtlayayım.

• Hacktrick 2014'te Ankara Üniversitesi'nde, 2015'te Sabancı Üniversitesi'nde ve bu yıl da Anadolu Üniversitesi'nde eğitim ve konferansları ücretsiz olarak gerçekleştiriliyor.
    • Konferanslar için titiz bir çalışma gerçekleştiriyoruz. 6 Mayıs'ta tek salonda özgün, reklamdan uzak, teknik konuşmalardan oluşan bir konferans planlıyoruz. Konuşmacıların birkaçı kesinleşti, isimleri ve konu başlıkları sitede bulunuyor.
    • Eğitimler 7-8 Mayıs tarihlerinde Anadolu Üniversitesi'nde verilecek. Eğitmenlerin genel yaklaşımına da dayanarak çekim yapmayı ve internetten yayınlamayı düşünmüyoruz. Eğitimlerin içeriği, temel gereksinimler gibi detaylar sayfalarında yer alıyor. Eksik olanlar eğitmenlerden yazı geldikçe eklenecektir.
    • Konaklama konusunda KYK ve okul çevresindeki uygun fiyatlı apart/otellerle görüşmelerimiz devam ediyor. En kısa zamanda uygun konaklama yerlerinin iletişim bilgilerini paylaşacağız. Konaklamayı karşılama gibi bir durum söz konusu olmuyor. Çünkü çok fazla katılım oluyor ve malesef bu masrafı karşılayacak kadar sponsor bulamıyoruz.
    • Birkaç yemek şirketi ile görüşmelerimiz devam ediyor. Etkinlik alanında uygun fiyatlı kahvaltı ve yemek verebilmek için çalışıyoruz.

Sormak istediğiniz soruları bu konuya, bana veya info@hacktrickconf.com adresine yazabilirsiniz. Elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım.

Everyone sees just what they want to see.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MhmdAlmz
    MhmdAlmz's avatar
    Erkek
    0x656e bunu yazdı
    MhmdAlmz bunu yazdı

Geçen sene istanbuldaydı :) Bedavaydı.

Şans o zaman yazılım ile pek ilgim yoktu :D 

Andolsun kuşluk vaktine ve dindiği zaman o geceye ki, Rabbin sana veda etmedi ve darılmadı! Ve kesinlikle senin için sonu önünden (ahiret dünyadan) daha hayırlıdır. ileride Rabbin sana verecek de hoşnut olacaksın! O, seni bir yetim iken barındırmadı mı? Seni, yol bilmez iken (doğru) yola koymadı mı? Seni bir yoksul iken zengin etmedi mi? Öyle ise, sakın yetime kahretme (onu horlama)! El açıp isteyeni de azarlama! Fakat Rabbinin nimetini anlat da anlat!
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nick6
    0x656e
    0x656e's avatar
    Homo

up :)

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nick6
    0x656e
    0x656e's avatar
    Homo

uplayalım

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    angelofhope
    angelofhope's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

hocalar yer ayarlayabilecek çıkarsa ben de katılmak istiyorum...

Veya uygun otel falan bulunursa...

İstanbuldan gelicem ben de

angelofhope tarafından 07/Nis/16 17:41 tarihinde düzenlenmiştir

Programming is our Religion, Algorithms are Our Bible & We ./make Our Own GOD
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Balyoz99
    Balyoz99's avatar
    Erkek

Geçen sefer iş kitlediler gelemedik, bu sefer hazırız :)

İstanbul'dan geleceğim, arabayla gelsek okulda park durumu falan sıkıntı olur mu? Otobüs/tren mi önerirsiniz?

arbeit macht frei
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Puro Sever
    Mr_Dark
    Mr_Dark's avatar
    Erkek
    Balyoz99 bunu yazdı

Geçen sefer iş kitlediler gelemedik, bu sefer hazırız :)

İstanbul'dan geleceğim, arabayla gelsek okulda park durumu falan sıkıntı olur mu? Otobüs/tren mi önerirsiniz?

Okul içine park edebilirsin diyemiyorum ama çevresine rahat rahat park edebilirsin.

!!!!
Toplam Hit: 4119 Toplam Mesaj: 27
hacktrick 16