Hacktrick '16 | Anadolu Üniversitesi
-
Nvidia bunu yazdıT3SL4 bunu yazdı
Hocam kabul olursa eğitimlere İstanbul'dan katılıcam kalacak yer varmı yok ise kendi imkanlarımızla hotelde kalıcaz.
yer ayarlanır gel :)
Tamamdır hocam ALLAH razı olsun.
-
istanbulda olsa ücretli olur zaten :D
-
MhmdAlmz bunu yazdı
Geçen sene istanbuldaydı :) Bedavaydı.
-
Etkinlik hakkında detaylı bilgiler http://hacktrickconf.com adresinde var veya soru geldikçe ve çözüm buldukça eklemeye devam ediyoruz. Bununla birlikte sorulan ve sorulması muhtemel soruları yanıtlayayım.
- Hacktrick 2014'te Ankara Üniversitesi'nde, 2015'te Sabancı Üniversitesi'nde ve bu yıl da Anadolu Üniversitesi'nde eğitim ve konferansları ücretsiz olarak gerçekleştiriliyor.
- Konferanslar için titiz bir çalışma gerçekleştiriyoruz. 6 Mayıs'ta tek salonda özgün, reklamdan uzak, teknik konuşmalardan oluşan bir konferans planlıyoruz. Konuşmacıların birkaçı kesinleşti, isimleri ve konu başlıkları sitede bulunuyor.
- Eğitimler 7-8 Mayıs tarihlerinde Anadolu Üniversitesi'nde verilecek. Eğitmenlerin genel yaklaşımına da dayanarak çekim yapmayı ve internetten yayınlamayı düşünmüyoruz. Eğitimlerin içeriği, temel gereksinimler gibi detaylar sayfalarında yer alıyor. Eksik olanlar eğitmenlerden yazı geldikçe eklenecektir.
- Konaklama konusunda KYK ve okul çevresindeki uygun fiyatlı apart/otellerle görüşmelerimiz devam ediyor. En kısa zamanda uygun konaklama yerlerinin iletişim bilgilerini paylaşacağız. Konaklamayı karşılama gibi bir durum söz konusu olmuyor. Çünkü çok fazla katılım oluyor ve malesef bu masrafı karşılayacak kadar sponsor bulamıyoruz.
- Birkaç yemek şirketi ile görüşmelerimiz devam ediyor. Etkinlik alanında uygun fiyatlı kahvaltı ve yemek verebilmek için çalışıyoruz.
Sormak istediğiniz soruları bu konuya, bana veya info@hacktrickconf.com adresine yazabilirsiniz. Elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım.
-
0x656e bunu yazdıMhmdAlmz bunu yazdı
Geçen sene istanbuldaydı :) Bedavaydı.
Şans o zaman yazılım ile pek ilgim yoktu :D
-
up :)
-
uplayalım
-
hocalar yer ayarlayabilecek çıkarsa ben de katılmak istiyorum...
Veya uygun otel falan bulunursa...
İstanbuldan gelicem ben de
angelofhope tarafından 07/Nis/16 17:41 tarihinde düzenlenmiştir -
Geçen sefer iş kitlediler gelemedik, bu sefer hazırız :)
İstanbul'dan geleceğim, arabayla gelsek okulda park durumu falan sıkıntı olur mu? Otobüs/tren mi önerirsiniz?
-
Balyoz99 bunu yazdı
Geçen sefer iş kitlediler gelemedik, bu sefer hazırız :)
İstanbul'dan geleceğim, arabayla gelsek okulda park durumu falan sıkıntı olur mu? Otobüs/tren mi önerirsiniz?
Okul içine park edebilirsin diyemiyorum ama çevresine rahat rahat park edebilirsin.