Hadi Cs Ye Tbt :) 1.5
-
qaMbLer bunu yazdı:
-----------------------------
suan serwerda arklar mac yapıo bitsin gircez
-----------------------------olum bana şifreyi verde sen olmayınca gtluk yaplıyolar atam ben :Ç)
-
hocam bak dün gece hadı oyanayayim uzun zamandır oynamadım dedim, indirdim herşeyi hazırladım saat 3 e doğru bi açtım kimse yok bide diyodunuz sabaha kadar [küfür, küfür, küfür] :)
bugun oyanayayım dedim açtım yine kisme yok [küfür] bi doya doya oyanayamadım ya off :P
ne zaman server boşalıyo ?
-
JordanoR bunu yazdı:
-----------------------------hocam bak dün gece hadı oyanayayim uzun zamandır oynamadım dedim, indirdim herşeyi hazırladım saat 3 e doğru bi açtım kimse yok bide diyodunuz sabaha kadar [küfür, küfür, küfür] :)
bugun oyanayayım dedim açtım yine kisme yok [küfür] bi doya doya oyanayamadım ya off :P
-----------------------------vallaha ya kaç kuruş cs server ya katışıp alalım a.q
-
DJ_Alper bunu yazdı:
-----------------------------
JordanoR bunu yazdı:
-----------------------------hocam bak dün gece hadı oyanayayim uzun zamandır oynamadım dedim, indirdim herşeyi hazırladım saat 3 e doğru bi açtım kimse yok bide diyodunuz sabaha kadar [küfür, küfür, küfür] :)
-----------------------------vallaha ya kaç kuruş cs server ya katışıp alalım a.q
-----------------------------40 ytl fln ya ucuz aslında...
tamam veririm ben sana
ibnelik yapcak girmesin serwera mk
-
hadi pass kalkmış geri tbt yap da kasak:P
-
hadi beyler gelinnn!!
-
admin efendi toronega bir de kick atmasa bizde server sahibiyiz ayıp şeyler...
-
Ya kırk yılda bir heves ettik. Yine makus talihim izin vermiyor şov yapmama:P Oyunu açtığımda kaspersky blacklist oldu, iki de bir oyundan çıkıyordum, az geçmedi bilgisayar kitlendi, en son her şey düzeldi dedim elektrikler gitti geldi:))) Şu an bir daha giriyorum, bu kez de bir şey olursa ömür boyu oynamıcam:P
-
saat 1,5 ben pes ettim :) anamuhalefet sende benim gibisin orta oyuncu grnki felan güzel oynuyo bi cs team çıkarak başka sitelerle maç yapak :)
-
alper :D git oynamayı ogren gel :)) güldürüyosun benı :)