folder Tahribat.com Forumları
linefolder İnternet Siteleri
linefolder Hadi Filmci Müridlere Bir Kıyak Yapayım

Hadi Filmci Müridlere Bir Kıyak Yapayım

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nights_judge
    nights_judge's avatar
    Erkek
    c0nverse bunu yazdı
    nights_judge bunu yazdı

hocam bir arkadasa madonna'nın oynadıgı bir filmi arıyoruz ama bulamıyoruz. torrent linkleri buldum bir kaç tane ama calısmadı. 2002 filmi olmasına rağmen nette yok, hatta tv'lerde falanda yayınlanmış ama ilginç bir şekilde bulamıyoruz filmi. bir el atarmısın, yada bilgin var mı neden piyasada olmadıgı ile ilgili?

filmin adı: swept away (hırçın aşık)

hocam burdan indirip : http://kickass.so/swept-away-t4235160.html 

burdanda altyazı çekebilirsin: http://altyazi.org/sub/m/1107/Swept-Away.html 

eyvallah hocam eline sağlık

Yıllarca parazit gibi yaşayıp kim güçlüyse ona yakınlaşıp bizde sizdeniz pozu veren kişilik yoksunu yalaka köpekler;Bizim VATAN sevgimizi hayal bile edemezsiniz.Bizim adımız SONSUZLUĞA uzanırken; Çok ucuza sattığınız karekterlerinizi,büyük bedeller ödeyipte geri alamadığınız zaman adınızın sadece OYUNCAKÇI dükkanlarında satılan ucuz kuklalara verildiğini göreceksiniz..
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bugrahan45
    bugrahan45's avatar
    Erkek

Yarın bürodaki bilgisayardan yardırayım. 

Bengü il tuta olurtaçı sen Türk budun.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mycity
    Mycity's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    bugrahan45 bunu yazdı

Yarın bürodaki bilgisayardan yardırayım. 

:) hoca büroda fibermi var 

Bazıları sadece konuşur bazıları ise hayalleri ile dünya'ya yön verir.. Mycity
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Roronoa
    Kreyzi
    Kreyzi's avatar
    Erkek

ya abi seed derdi yok ne demek ya. böyle yapıyorsunuz sonra siteler 3 gün sonra boka sarıyor.

1 ay sonra millet girip bu inmiyor napacaz diyor. zaten dublaj veya tr filmi olmayanlarda seed 1-2

diğerleri ise kat.ph vb. yerlerden alınma. elemana link mi kasıyorsun yoksa harbiden anlamıyor musun ? gerçi alp'ı tanıyorum link için böyle bir şey yapmaz. sende şu "seed derdi yok sömürün" kafasından bi an önce kurtul hoca.

Eğer hayatım bir film olsaydı, ya uyuyakalır ya da yarısında çıkardım.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mycity
    Mycity's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    Kreyzi bunu yazdı

ya abi seed derdi yok ne demek ya. böyle yapıyorsunuz sonra siteler 3 gün sonra boka sarıyor.

1 ay sonra millet girip bu inmiyor napacaz diyor. zaten dublaj veya tr filmi olmayanlarda seed 1-2

diğerleri ise kat.ph vb. yerlerden alınma. elemana link mi kasıyorsun yoksa harbiden anlamıyor musun ? gerçi alp'ı tanıyorum link için böyle bir şey yapmaz. sende şu "seed derdi yok sömürün" kafasından bi an önce kurtul hoca.

adam haklı :)

Bazıları sadece konuşur bazıları ise hayalleri ile dünya'ya yön verir.. Mycity
Toplam Hit: 4494 Toplam Mesaj: 26