Hadi Herkez Birbirinin Doğum Gününü Kutlasın...
-
CodeMaster bunu yazdı:
-----------------------------
bide sistem mesajı gitsin mı doganlara :D tbt yonetimi olaraktan kutlarız die :D garizmatik olur
-----------------------------he valla manyak olur :D:D:D
-
decameron bunu yazdı:
Hahhah süper oldu bu olay. "Bugün benim doğum günüm fasülyeye banmaya gideyorem" gibi konular kalkar heralde:D
kurufasulyeye dalmaya gidenleride unutmamak lazım : D -
ExcaliburTBT bunu yazdı:
decameron bunu yazdı:
Hahhah süper oldu bu olay. "Bugün benim doğum günüm fasülyeye banmaya gideyorem" gibi konular kalkar heralde:D
kurufasulyeye dalmaya gidenleride unutmamak lazım : D
-----------------------------Puahaha :D madalyada verilmişti o müride die hatırlıyorum :D :P o adamın madalyadan çok salatalık turşusuna ihtiyacı vardı ama :D bu arada doum günü listesindekilerin hiçbirini tanımıyom,nicklerini daha önce görmedim sitede :| ayriyeten otomatik bi tebrik mesajı gitse hakaten garizma olur :]
-
:D doğum günlerini kutlarım :D
-
forumda her bi bok var artık :)
rene googledan "tahribat doğum günü eklentisi" diye aratıp kurmuş bi eklenti işte abartmayın :)) -
kuytul bunu yazdı:
rene googledan "tahribat doğum günü eklentisi" diye aratıp kurmuş bi eklenti işte abartmayın :))
:) -
Valla iyi olmuş..Her gün doğum günü partisi veriyorduk :|
-
renegadealien bunu yazdı:
kuytul bunu yazdı:
rene googledan "tahribat doğum günü eklentisi" diye aratıp kurmuş bi eklenti işte abartmayın :))
:)
►"+1", "haha", "+1000" gibi tek cümlelik mesajlar, mesaj olarak kabul edilmez, bu tip mesajların foruma yazılması yasaktır, attığınız mesajların bir görüş bildirmesi bizim için önemlidir. Aksi taktirde mesajlarınız silinebilir.Yönetici olarak kurala uymadığından dolayı, renenin banlamasını talep etmekteyim. :D
-
SPY-CX5 bunu yazdı:
-----------------------------renegadealien bunu yazdı:
kuytul bunu yazdı:
:)
►"+1", "haha", "+1000" gibi tek cümlelik mesajlar, mesaj olarak kabul edilmez, bu tip mesajların foruma yazılması yasaktır, attığınız mesajların bir görüş bildirmesi bizim için önemlidir. Aksi taktirde mesajlarınız silinebilir.Yönetici olarak kurala uymadığından dolayı, renenin banlamasını talep etmekteyim. :D
-----------------------------+ arama dan konu açmış :|
-
o gülücüğün manası büyük :)