Hafıza Geliştirme Hızlı Okuma Teknikleri İşe Yarıyor Mu?
-
ben bu programı kullandım biraz hergün 1 kademe ilerliyodum gözlerim biraz ağırıodu ama gerçekten faydasını hissettim dene istersen
http://rapidshare.com/files/26470906/CDRomDATA.rar
edit: virüs taramasından geçirin internetten bi siteden buldum linki
-
zervalone bunu yazdı:
-----------------------------ben bu programı kullandım biraz hergün 1 kademe ilerliyodum gözlerim biraz ağırıodu ama gerçekten faydasını hissettim dene istersen
http://rapidshare.com/files/26470906/CDRomDATA.rar
-----------------------------deneyelim bakalım faydasını hissettim diyosun sayılara vursan nasıl bi fark çıktı tahminen?
-
tam bitirmedim yarıda kaldı hatta çeyreğinde ama okuma hızım 1.5 2 kat artmıştır herhalde
-
zervalone bunu yazdı:
-----------------------------
tam bitirmedim yarıda kaldı hatta çeyreğinde ama okuma hızım 1.5 2 kat artmıştır herhalde
-----------------------------niye yarıda bırakıyosun, 1,5 kat arttıysa iyi bitiriyim bari o seti.
-
geçenlerde yine böyle bi program paylaşmışlardı bunuda indireyim ayrıca içinizdeki ses okuduklarınızı kendi sesinizi düşünerek okuyosunuz mesela karşılıklı diyaloglarda ben okurken her karaktere bi ses tonu biçer öyle okurum yazarkende içimdeki sesle yazarım yalnız hızlı okuma için kötü bi alışkanlık çünkü aşırı yavaşlama oluyor ve çok zor telafi edilebilecek bişey bazen zor zar kullanmamaya çalışıyorum neredeyse iki kat hızlandığımı söyleyebilirim hafıza teknikleri hakkında yorumu olan olursa iyi olur bende işe yarayıp yaramadıklarını merak ediyorum doğrusu
-
bang-bang bunu yazdı:
-----------------------------zervalone bunu yazdı:
-----------------------------
-----------------------------niye yarıda bırakıyosun, 1,5 kat arttıysa iyi bitiriyim bari o seti.
-----------------------------yurt dışına felan çıktım şimdide öss çalışmaları felan zaten kafam iyice yoruluyo bide bunları yapıp gözlerimi ağırtmak istemiyorum