Hafıza Kartı Şifresi Kırma (Yardım)
-
yeni telefonum geldi -değişim- herneyse.hafıza kartını taktım şifrelemişim daha önceden.şifreyi de hatırlamıyorum.pc üzerinden kartı göremiyorum -2 pcde denedm olmadı- netten baktım symbian yüklü telefonlarda işe yarayan bi yöntem göstermişler o da benm telde yok.yardım edebilecek bi mürid var mı
-
kart okuyucuyla okutup kartı biçimlendirirsen şifre açılır ama format atamam dosyalar önemli diyorsan onu bilmiyorum telefoncular halleder ama 10 tl ye :)
-
genelde kart okuyucular şifrelenmişleri görmüyor..kartını eğer sen şifrelediysen onu öğrenmenin tek yolu giden telefon..ben çok program denedim bu hafıza kartı olayına çözülemiyor ve geneldede çalışması için karta şifre koyulan telefon isteniyor.
-
şifreyi koyduğun telefon şifreyi kaydeder ama icine baska bi kart takılırsa senin şifreyi siler.sonraki kartın sifresi yoksa bile silip oraya "" boşluk yazar.şifreyi kaydedersede c:/system/mmcstore nin içine yazıyo... en azından 6600 da öleydi :D
telefoncularda şifreyi kırarken kartı bozuyo.yani sen verileri unut yada forum.nokia.com a basvur...
-
bende unutmuştum ama sonradan hatırladım bazı programlar kırıyo gibi hatırlıyorum ama bir araştır istersen.. kafana takma ama çekmecede 200 gb lık bir hdd duruyo şifresini unuttum :D çözümü var ama hdd den daha pahalı nerdeyse
-
veri kurtarma pro kulan bilgileri lazim olanları al sonra bicimlendir tekrar at:
-
bilgisayarlar kartı okumuyor biçimlendirme şansım yok.ayrıca içindeki veriler fazlasıyla önemli benim için.symbian bi tel olsa yapma yöntemi varmış fakat telefonum symbian destekli değil.telefoncuya da para vermek istemiyorum boşu boşuna.zaten hafıza kartı 20lira
-
o kırma yöntemi dediğin "mmcstore içine "0630785 1.1" yaz ... c:/system içine at ... şifre isteyince nokta yaz tamam de" ... yöntemiyse ( azönce int de buldum ) ... işe yaramıyor ...
bu yöntemi denedim olmuyor ... ama hafıza kartı telefona takılınca biçimlendirilebiliyor (denedim kartın şifresi kalktı) ... ama biçimlendirince kurtarma programı fln bişe bulamadı ...
senin bulduğun kırma yöntemini yazarsan bi deneyebilirim ... N70 de olurmu bilmiyorum bide hafıza kartı MMC ...
-
onun mantığı şu.şifreyi o telde sormasın diye.yani o telefonda kayıtlı şifre.fakat bende başka bir telefon var.sorunda bu işte.ben pcden herhangi bir şekilde ulaşabilirmiyim karta?bilen herhangi bir mürid varmıdır?
-
kartreadera kartını takarak biçimlendir.
recuva programını indirerek hafiza kartini tarattır
nekadar önemli bilgin varsa cıkartsın.
cardreaderini tek kullanımlı cardreaderlardan seç yoksa biçimlendirme işlemin başarısız geçer.
-
kart şifreliyse reader görmez ...