Hafıza Kartı Şifresini Kırma

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

eski telefonumun hafıza kartını buldum ama şifre koymuşum :D telefonla açmaya çalıştığımda şifre sonu şifreyi girmeden pcde görmüyor

nokia 6280 nokia standart yazılım yani

nasıl kırılır bu?

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hipokondriyak
    hipokondriyak's avatar
    Erkek

adamını  bılıyorsun yarın ulasırsın 

Homo sapiens, yaşamak için, diğer canlıların yaşamasına muhtaç; obligat parazit türüdür. "Sen olursan boş bardak , sana olur koyan çok su. a.g."
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FCN
    FCN's avatar
    Erkek

hazır konu varken bende sorim

sim cartın  pin kodu kırılır mı ?  :D en azından sınırsız deneme falan  biraz denesem tutturcam :D

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    antivir-US
    antivir-US's avatar
    Erkek

hacı abi dediğin galiba sis uzantılı symbian program

senin için(sırf senin için:) eski programları karıştırdım, şu an nokia kullanmadığımdan deneme şansım yok.Çalışır mı çalışmaz mı bilemem bi kaç program yüklüyorum,inş işini görür...

ayrıca bazı cep prıgramlarında virüs olabiliyor bunlarda var mı yok mu bilemem ona da dikkat et...

http://hotfile.com/dl/135045671/b8b62d6/mmc_password.rar.html

yav yeni fark ettim bi kaç tanesi farklı program gibi duruyo ne olduklarını bilmiyom,6630 yazanlar.neyse dert etmeye gerenk yok kullanmasınız olur biter:)

Camınızı kırar, duvarınıza işer, bisikletinize biner, tekerini keser, arabanızı çizer, zilinize basar kaçarım. Kısacası ben annenizin sokağa çıkarken uzak dur dediği çocuklardan biriyim.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

hipokondriyak bunu yazdı:
    -----------------------------

adamını  bılıyorsun yarın ulasırsın 

olum o her boka gönder içini açalım diyo :D

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

antivir-US bunu yazdı:

hacı abi dediğin galiba sis uzantılı symbian program

senin için(sırf senin için:) eski programları karıştırdım, şu an nokia kullanmadığımdan deneme şansım yok.Çalışır mı çalışmaz mı bilemem bi kaç program yüklüyorum,inş işini görür...

ayrıca bazı cep prıgramlarında virüs olabiliyor bunlarda var mı yok mu bilemem ona da dikkat et...

http://hotfile.com/dl/135045671/b8b62d6/mmc_password.rar.html

hoca yazılım sybian olsaydı olurdu :D

kodumun şeyi javan başka çalıştırmıyo

şifreli kartı kart okuyucuya taksam okumu ki?

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    noname
    noname's avatar
    Erkek

Ben söylim çok uğraşacaksın açamayacaksın en sonunda deneme yanılma saatlerce deneyip bulacaksın günlerce uğraştan sonra içini açtığında koca bi nah karşılıcak seni : bikaç düşük çözünürlük foto, biraz mp3, belki e-kitaplar ve biraz da -belki- java/symbian yada eski telefonun her neydiyse uygulama :)

Kaybettikten sonra eksikliğini hissetmediğine göre bulduktan sonra at gitsin :D

Bende de vardı şifreli bitane pes etmiştim sanırım en son. Arkadaş unutmuştu çözeyim diye almıştım..

...said addicted.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    antivir-US
    antivir-US's avatar
    Erkek

hacı abi içini kurtaracan mı,önemli değilse format denedin mi format yemiyo mu.

pc de veya başka bi makinada format at

Camınızı kırar, duvarınıza işer, bisikletinize biner, tekerini keser, arabanızı çizer, zilinize basar kaçarım. Kısacası ben annenizin sokağa çıkarken uzak dur dediği çocuklardan biriyim.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Twitter
    Twitter's avatar
    Erkek

:D O hangi programdı ya johny the ripper midir neydi 

bide onunla dene :) 

şaka bi yana telefonculara götür olmassa hoca 

elimizde md5 falan gibi bişe yokki deneyelim :D

Part Time Engineer, Full Time Dreamer ..
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sherlock.
    r10aldinho
    r10aldinho's avatar
    Erkek

aynı durumdan müzdaribim :/

İlk batışını ben gördüm güneşin, Gün dönümüne sen yetiştin, Kaptanı benim bu geminin, En son ben çıkarım, Panik etmeyin ___________________________________________________________ iletisim: www.tahribat.com@gmail.com
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Maresca
    Maresca's avatar
    Erkek

Al sana ilaç java file explorer : http://files.byyasinc.com/java_file_explorer_tbt.rar veya http://byyasinc.com/dosyalar/java_file_explorer_tbt.rar

1 - Bu linkteki dosyayı indirip telefonuna usb veya başka hafıza kartı, bluetooth vs. aracıyla at java uygulamayı çalıştır. ( not dosya için .jad, .jar var hangisi uygunsa at. )

2 - Programı aç önüne dosyalar sergilencek.

3 - C: dizinine tıkla ve system klasörüne gir

4 - System klasörü içerisinde mmcstore isimli dosyaya tıkla şifreni göreceksin

5 - Eğer mmcstore isimli dosyaya tıkladıgınızda tanımlanamayan dosya biçimi uyarısı alırsan dosya uzerınde seçeneklere tıklayıp dosya ismini sonuna txt yazıp uzantısını belırle tekrar tıkladıgında şifreni görmen mumkun olacak.

Hiç olmadı txt yi normal telefonun bir bölümüne kopyala bluetoothla at bilgisayara oradan bak.

Gel bili bili gates
Toplam Hit: 12003 Toplam Mesaj: 20