Hafiza Karti Takilabilen Mp3 Tavsiyesi
-
sa saji iyi giden kaliteli hafiza kartini cikarip telefona takabilevegim tipte mp3 ariyorum netim cok yavas arastiramiyorum cok kaba olmiyan birsey olcak arkadaslar saolun
-
sandisk sansa clip+ tavsiye ederim.
-
Hocam Tunceli'de merkeze işin düşerse ki bence gitme tehlikeli hangi telefocuya gitsen mp3 bulursun 5 10 liraya ama bence gitme
-
adrenalinn bunu yazdı
sandisk sansa clip+ tavsiye ederim.
Bu cihazın üstüne yoktur herhalde aradığınız özelliklerde.
-
Atakan bunu yazdı
Hocam Tunceli'de merkeze işin düşerse ki bence gitme tehlikeli hangi telefocuya gitsen mp3 bulursun 5 10 liraya ama bence gitme
herkese tesekkurler. haci bizde carsi yok ulasim helikopterle saglaniyo en kotu kobra zirhli aracla -
10 liraaa yaa bedava niye ucuzu varken gidip pahalısını alıyimki

-
arkadaslar bir sorum var
20 30 liralik bi mp3 alip kaliteli bir kulakici kulaklik takicam ornegin ep630 ses kalitesi iivolurmu yada akillica olurmu oyle cok pahali bisey istemiyorum ama ses disari cikmasin arti kaliteli olsun edit bide arkadaslar soyle mp3ler var sarjli bunlar ne ile sarj oluyor ornegin www.vatanbilgisayar.com/philips-mix-2gb-hafiza--1-ekran-fullsoundsiyah.html?srt=UP mesela bunu alsam buyuk ihtimal usb yi pc ye baglamak gerekcekde farkli bir sekilde sarj edememmi gazinoda tv var ona taksam olmami :D Bandito tarafından 15/Şub/15 17:50 tarihinde düzenlenmiştir -
Abi mp3 bir müzik formatıdır, mp3 arıyorum ne amk. Senin istediğin mp3 oynatıcı herhalde. Terimleri düzgün kullanalım.
Mp3 oynatıcı tavsiyesine gelirsek sansa clip+ yazıcaktım fiyat/performans olarak ama sen 20-30tl demişsin, git 1 milyoncu çin pazarlarına 20-30tl bandında olan herhangi bir çin malı oynatıcıyı al. Çünkü o fiyat bandında hepsinin donanımı aynı oluyor.
Kulaklık olarak da 20-30tl bandındaki bir mp3 oynatıcıya ep630 almamnın hiçbir faydası olmaz philips she3590 veya she3595 falan al.
-
simdi atkadaslar ucuz mp3 kaliteli kulaklik mi yoksa 80 tl lik felan bi mp3 alsak mi iyi ses aliriz akil verin gencler izine gidince ekipmanlari topliyicam
-
Bandito bunu yazdısimdi atkadaslar ucuz mp3 kaliteli kulaklik mi yoksa 80 tl lik felan bi mp3 alsak mi iyi ses aliriz akil verin gencler izine gidince ekipmanlari topliyicam
hacı ucuz mp3 aldım kardeşime. 2 sene önce. gayet güzel. 20 liraya almıştım. şu an muadilleri 10 lira filan.
tek sorun ne yaparsan yap hangi marka kulaklık takarsan tak 2 ayda kulaklığın solu bozuluyor.
iphone kulaklığını bile skti attı.
kulaklık parasını gözden çıkarıyosan al ucuz :D
sonynin klasik modeli var 90 100 lira. ara ara 50 60a düşüyo takip et ondan al.
edit: as
joe_black tarafından 16/Şub/15 00:10 tarihinde düzenlenmiştir -
joe_black bunu yazdıBandito bunu yazdı
simdi atkadaslar ucuz mp3 kaliteli kulaklik mi yoksa 80 tl lik felan bi mp3 alsak mi iyi ses aliriz akil verin gencler izine gidince ekipmanlari topliyicam
hacı ucuz mp3 aldım kardeşime. 2 sene önce. gayet güzel. 20 liraya almıştım. şu an muadilleri 10 lira filan.
tek sorun ne yaparsan yap hangi marka kulaklık takarsan tak 2 ayda kulaklığın solu bozuluyor.
iphone kulaklığını bile skti attı.
kulaklık parasını gözden çıkarıyosan al ucuz :D
sonynin klasik modeli var 90 100 lira. ara ara 50 60a düşüyo takip et ondan al.
edit: as
sony marka 80 liralik felan birsey alip gidicem sabaha kadar electro house trance :D diyecegim bu sonyler iyimi disari cok ses verirmi bide bunlar sarj oluyomus usb yi pc ye baglamakmi gerekiyo sarj icin yoksa pili kalem pil tarzi bi pilse cikartip sarj ederim