Hafıza Kartından Silinen Dosyaları Kurtarma?
-
patates bunu yazdı:
-----------------------------
cuneyd bunu yazdı:
-----------------------------manfolder bunu yazdı:
patates bunu yazdı:
SiyanojeN bunu yazdı:
http://ww3.guduwap.com/forum/f160/bozuk-hafiza-karti-ve-flash-bellekten-veri-kurtarma-100-full-46623/
dostum full diyor ama full değil kurtarıyo öizlemede görüyorum tamamını istediğimde key istiyor
-----------------------------Edit : yukarıdaki arkadas birseyler vermis iste :D
ama onlaralda olmuyo biriis bak ben bunu böle böle ettim ve kurtardım deyip vermesi lazım
-----------------------------hoca ne var burada yükle programı tak kartı pro. zaten tanıyacaktır kartı sonra recovery de belli bir süre sonra işlem bitecektir fakat çoğu dosyanın uzantısını değiştirecektir onları düzeltmen lazım .
-
SiyanojeN bunu yazdı:
patates bunu yazdı:
cuneyd bunu yazdı:
-----------------------------manfolder bunu yazdı:
patates bunu yazdı:
SiyanojeN bunu yazdı:
http://ww3.guduwap.com/forum/f160/bozuk-hafiza-karti-ve-flash-bellekten-veri-kurtarma-100-full-46623/
dostum full diyor ama full değil kurtarıyo öizlemede görüyorum tamamını istediğimde key istiyor
-----------------------------Edit : yukarıdaki arkadas birseyler vermis iste :D
ama onlaralda olmuyo biriis bak ben bunu böle böle ettim ve kurtardım deyip vermesi lazım
-----------------------------hoca ne var burada yükle programı tak kartı pro. zaten tanıyacaktır kartı sonra recovery de belli bir süre sonra işlem bitecektir fakat çoğu dosyanın uzantısını değiştirecektir onları düzeltmen lazım .
-----------------------------dostum sonunda girişeceksin bana ama dediğin gibi yaptım bu sefer evet o dosyaların hepsini bir klosöre topladım evet açılmıyorlar ama uzantı değiştir diyorsun ya zaten hepsinin uzantısı jpg ama yinede olmuyo ön izlemesini gördüğüm şeyler bile açılmıyor?