Hafta Sonu LYS 2 & 3 Var!...
-
Arkadaşlar gireceklere şimdiden başarılar. Tahribat Müridi zekidir çalışkandır. Zeki olduğundan tahribattadır... Ordan burda okuyup sakın otu boku karıştırıp kaynatıp içmeyin.
Yarın sınava giderken sadece bir redbull yada benzeri kafein oranı yüksek bir içecek alın sınav yerine varmadan 20 dk evel için. İçerken ağızınızda zaman zaman çalkalayın iyi etki gösterir.
Silgi, Uç yedek alın. Bu silgiler öyle mahlukatlardır ki sıradan düşer düştüğü yeri noktayı görürsünüz ancak fizik kurallarını es geçerek bambaşka bir noktaya gider ve bulamazsınız. Bu büzden yedek silgi bulundurun.
Kalemde yedek bulundurun uç tıkanır bir şey olur bozulur o an kalırsınız.
He birde bazı müritler hassas olabilir ama ibadeti abartmayın, eğer gerçekten inanıyorsanız başka bir dine mensup bir kişi olsanız bile yaratıcının sırf siz türbe, kilise, sinagog 'a gittiniz ziyarette bulunup dua ettiniz diye çalışanın hakkını yiyip size büyük kudretli bir beyin bahşetmez. Her şeyin sınırı vardır.. :) Arkadaşım 1 hafta önceden büyük adadan tut da her türlü yere gitti bir ümreye gitmemiştir :S. geçen sene oldu bu bir yerde kazanamadı. :S
Hepinize başarılar diliyorum. Kendinize dikkat edin yarın :S......
He birde Müritler hissetmeseniz bile çıkmadan kesinlikle bir tuvaleti yoklayın zorlayın stress hormonlar ne olacağı belli olmaz sıkışırsınız.
BAŞARILAR....
-
Başarılar herkese edebiyat-coğrafya gireceğim ben de bakalım.
-
Mail dağıtılacak mı :)
-
basarilar dilerim arkadaslar lys3 gircem ben de korkmuyorum ygs kabusu kadar kotu olamaz nasilsa :D
-
dogum günümde lys3 e soakcak olan ösym'ye burdan teşekkür ediyorum..
acaip bi duygu.
-
Nurky bunu yazdı:
-----------------------------
dogum günümde
lys3 e sokacak olan
ösym'ye burdan teşekkür ediyorum..
acaip bi duygu.
-----------------------------:D :D
-
Nurky bunu yazdı:
dogum günümde lys3 e soakcak olan ösym'ye burdan teşekkür ediyorum..
acaip bi duygu.
-----------------------------Hocam olaya iyi yanından bak. Onlar sadece seni doğum gününde LYS-3'e sokuyorlar. Ama bende dahil yarım milyon insanda LYS-3'e "giriyor". :))
Rakiplerime başarısızlıklar diliyorum,inşallah çuvallarsınız sevgili müridler :)
-
lys2 yede ben giriyorum başarılar arkadaşlar inşallah istetiğiniz yerleri kazanırsınız.
-
sağol hocam. edebiyat coğrafya 'dan bende gircem..
bu arada yeni konu açmayayım ama merak ettim, herkes sınav çıkışı birşeyler yapmayı hedefliyor. TBT muridleri ne yapacak :D?
-
herkese başarılar :W
-
DarkFall bunu yazdı:
-----------------------------sağol hocam. edebiyat coğrafya 'dan bende gircem..
bu arada yeni konu açmayayım ama merak ettim, herkes sınav çıkışı birşeyler yapmayı hedefliyor. TBT muridleri ne yapacak :D?
Konyaliyim ama sinava bu yil kayseride hazirlandim tek basima ve cok guzel arkadasliklar edindim cok eglenceli gunler gecirdim ve sonu geldi pazar gunu gidicem ama arkadaslarimla cumartesi vedalasacam sanirim uzulecem evet sinav sonrasi uzulecem :)