Hafta Sonu Sirket Arabama Carpip Kacmislar
-
Muritler hafta sonu arabaya carpmislar camurluk ve tampona surtmus camurlugubu gocertmis.tesadufen plakayi biri almis cama sikistirmis arabayi ayni yere park ettim sabah polis cagirip rapor tutturcam plakayid vericem. Ama plakanin kime ait oldugunu nasil bulurum birebir hesap sorucamda
-
http://www.tahribat.com/Forum-Park-Halindeki-Araca-Carpmak-195297/1/
Yoksa ???:)
Geçmiş olsun
dj_alper yardımcı olabilir -
Konuyu gizle istersen bu tip işlerde ele verme milleti :D
-
Aracin ne marka. Ben geri geri cikarken tampona girmiştim
-
o. çocukları
-
HoLyCat bunu yazdıAracin ne marka. Ben geri geri cikarken tampona girmiştim
Arac clio goren var doblo tarzi arabaymis
-
mesutb bunu yazdıHoLyCat bunu yazdıAracin ne marka. Ben geri geri cikarken tampona girmiştim
Ben mercedes cla 180 e carpttim :) -
sigortacı arkadaş yardımcı olur sana plakadan sorgulatır kime ait olduğunu. + şikayetçi falan olma sakın çünkü savcı cana kasıt olmadığından takipsizlik veriyor. elde var sıfır. başıma gelmişti daha önce aynı olay birebir.
-
HoLyCat bunu yazdımesutb bunu yazdıHoLyCat bunu yazdıAracin ne marka. Ben geri geri cikarken tampona girmiştim
Ben mercedes cla 180 e carpttim :)Yine fazla kacirdi most wanted i
-
aracın kaskosu varsa bir dilekçeyle hal olur
yoksa görgü şahidi felan lazım polisin zabtında uzun iş :D
-
Aynı olay benimde başıma geldi. Mahalleden aradılar abi arabana çarpıp kaçtılar diye plakayı aldık dediler. Hemen işten çıkıp mahalleye geldim herif arka tamponu parçalamış gitmiş. Hemen polisi aradım trafikten ekip geldi olayı anlattım görgü tanıklarıda anlattı tutanak tuttular karakola gelip şikayetçi olman gerekiyor dediler neyse o sırada sigortacımı aradım plakayı verdim adamın bilgilerini verdi bana aradım açmadı aradım açmadı aradım en sonunda açtı ağzıma ne geliyorsa saydım sövdüm :D neyse ondan sonra mal adam geldi tutanak tuttuk olay halloldu öyle. işin özeti plaka varsa gerisi sorun değil hocam.
Geçmiş olsun.