Haftalık 4 Günlük Boşuk Nasıl Değerlendirilir?
-
ulquiorra bunu yazdı:
-----------------------------
wow oyna ben öyle yapıyorum .D perşembe cuma ctesi pazar full boş diger günlerden de bi çarşamba dolu dolu ders oluyo.
edit: sen zaten oynuyomuşsun mesajlarıma baktım gördüm :D
-----------------------------hocam ben çok kaptırıyorum.son günlerde aklımdan tamamen çıkmıştı sağol tam g*t deliğine soktun şimdi aklımın :D
hareketlerim,davranışlarım fln karakterimin hareketleriyle karışıyo bazen gerçek hayatta..
online oyunların çocuklar tarafından oynanması çok sakıncalı.. :D
-
7-19 bunu yazdı:
haftada 30 saat bos vaktim olsun yapmadigim spor kalmaz
-----------------------------fitnesse başladım hocam dediğin gibi..
-
Kaligula bunu yazdı:
şirinevler gibi metroyla metrobus duraklarının yakın olduğu bir yere git aylık akbil al metrobüsün oraya git orda bas birine 2 tl al metroya git sonra orda bas birine 2 tl böyle yaparsan sürekli 1 günde 60 rahat toplarsın yapan arkadaslarım var biliyorum
-----------------------------hocam o kadarda değil sıfıra oynarsam yaparım ama :D
-
Clickanddie bunu yazdı:
hacıt matematiğin sağlamsa al öğrenciyi günde 2 saat ders ver. hem sevaba gir hem paranı çıkar.
-----------------------------çevremde yok ki hocam kimseler çok iyi fikir aslında..
-
asiminnesli bunu yazdı:
Her hafta böyleyse bence bir tasarım veya yazılım programı öğren değilse yat uyu bir şey olmaz
-----------------------------python öğreniyorum hocam şu an okulda onu geliştirebilirim aslında dediğin gibi..
edit. postları tek tek yolladıgımı farkettim ama geciktim... :)
-
up.
-
belhesel izle, 4 gün madden seni kısa vadede dahi tatmin etmez, boş vakitlerde kendini ilerlet hacım yoksa çok ararsın aç susuz tütünsüz olsam ama 2 saatim olsa günde diye
-
Kaligula bunu yazdı:
şirinevler gibi metroyla metrobus duraklarının yakın olduğu bir yere git aylık akbil al metrobüsün oraya git orda bas birine 2 tl al metroya git sonra orda bas birine 2 tl böyle yaparsan sürekli 1 günde 60 rahat toplarsın yapan arkadaslarım var biliyorum
-----------------------------görevli neyim yok mu oralarda
-
Kaligula bunu yazdı:
-----------------------------zeka budur abi harika ya :D
-
spor baba spor, zihnini açar, özgüvenini arttırır, varmı ötesi, spor yapmak + kitap okumak olurdu benim tercihlerim vaktim olsa