Haiyan Tayfunu - Son Zamanların En Şiddetli Kasırgası Geliyor.
-
son durum ne sayın obie?
-
acaba bu kuyruklu yıldızdan dolayımı oldu ki bu durum ?
-
suntzupasa bunu yazdı
son durum ne sayın obie?
Bir değişiklik yok dostum.Kasırga gözü Tacloban şehrine ulaşmış olmalı.O bölgeden görüntülere sabah ulaşabiliriz diye tahmin ediyorum.
-
canafar bunu yazdı
Bu konuda yorum yapmak güç.Ancak birtakım değişiklikleri ISON'a bağlayabiliriz.Geçtiğimiz hafta güneşte X sınıfı 2 patlama ve M sınıfı 3 patlama meydana geldi.Ve CME atımı oldu.Neyseki dünyaya bakmayan tarafta idi.Güneşteki bu anormallik ISON ile bağdaştırlıyor.Dünyanın tersi istikamette patlama olmasına rağmen,orta seviye bir uzay fırtınası etkiledi dünyayı.Diyeceğim,kasırganın güneşle,dolaylı yoldan ISON ile bir alakası olabilir.Tabii şu önemli ; güneşi tetikleyen ISON olabilir mi ? Önümüzdeki günlerde buna biraz daha netlik kazandırabiliriz.
-
abi senin her konun anksiyetemi tetikliyor yav :D
-
obie bunu yazdıcanafar bunu yazdı
Bu konuda yorum yapmak güç.Ancak birtakım değişiklikleri ISON'a bağlayabiliriz.Geçtiğimiz hafta güneşte X sınıfı 2 patlama ve M sınıfı 3 patlama meydana geldi.Ve CME atımı oldu.Neyseki dünyaya bakmayan tarafta idi.Güneşteki bu anormallik ISON ile bağdaştırlıyor.Dünyanın tersi istikamette patlama olmasına rağmen,orta seviye bir uzay fırtınası etkiledi dünyayı.Diyeceğim,kasırganın güneşle,dolaylı yoldan ISON ile bir alakası olabilir.Tabii şu önemli ; güneşi tetikleyen ISON olabilir mi ? Önümüzdeki günlerde buna biraz daha netlik kazandırabiliriz.
obie hocam nerden bu merak ?
-
Tacoban'da şöyle kısa bir video kaydedilmiş ;
http://distilleryvesper7-7.ak.instagram.com/25f0e078480411e384d00e5a8c16bf4a_101.mp4
-
obie bunu yazdısuntzupasa bunu yazdı
son durum ne sayın obie?
Bir değişiklik yok dostum.Kasırga gözü Tacloban şehrine ulaşmış olmalı.O bölgeden görüntülere sabah ulaşabiliriz diye tahmin ediyorum.
Hocam kasırga tacloban üzerinden değilde ormoc üzerinden gidiyor
http://www.abs-cbnnews.com/weather
-
şu canlı kamerayla biri oynuyo galiba hocam garip sesler geliyo
-
ulen heves ettim internet hızım 3 mb şu an,izleyemiyorum düzgünce.