Hakaret İçeren Yoruma Hapis
-
İnternet üzerinden yapılan yorumlarda dikkatli olun. İkinci kez hapis kararı çıktı.SAKARYA’da yayın yapan ‘Kaynarcahaber.com’ internet sitesindeki bir habere yorum yazan okur, hakaretten 11 ay hapis cezası aldı.
İlçenin internet sitesi olan ‘Kaynarcahaber.com’da Belediye Başkanı Tuncay Aydın hakkında yer alan habere D.C. yorum yaptı.
Yorumda belediye başkanı Aydın için ‘Hırsız’ kelimesini kullanınca Kaynarca Belediye Başkanı Tuncay Aydın Cumhuriyet Savcılığı’na suç duyurusunda bulundu.
Davanın bugünkü duruşmasından hapis kararı çıktı.Kaynarca Sulh Ceza Mahkemesi hakimi, D.C'i suçlu bularak önce 11 ay hapis cezasına mahkum etti.Ancak daha sonra sabıkası olmaması nedeniyle bu cezayı erteledi.
Cansever, 5 yıl içinde suç işlemesi halinde ertelenen hapis cezasını da çekecek. D.C 'in, verilen kararı temyiz edeceği belirtildi.internethaber -
Tahribattada böyle bi olay olsa :D
Ertesi gün emniyet hepimizi toplar şerefsizim :D
-
wayy bee ama şikayet üstüne oluyo herhalde devlet büyüklerimizin bizim forumu takip ettiğini düşünmüorum :/
-
abi bende facebook'ta hande yener'e sövme grubu actım :S.kapatam bari
-
Armigerovs bunu yazdı:
-----------------------------
abi bende facebook'ta hande yener'e sövme grubu actım :S.kapatam bari
-----------------------------Zuahahah :D bencede acilen kapa :D
-
orda burda hakaret edenleri savcılığa olayı ispat eden belgelerle şikayet edebilirsiniz :)
-
Allah renegadealien'den razı olsun. Seni seviyorum renegadealien!
-
rene banlasın o yeter bize emniyetle ne işimiz olur :D
-
zuaahahaha tayyip görmesin lan burayı :|
-
ReaL_KurD bunu yazdı:
Allah renegadealien'den razı olsun. Seni seviyorum renegadealien!
dayı Allah reneden razı olsunda konuyla ne alaka ben onu kavrıyamadım -
benim profilimdeki yorumlardada var bel üstü (terbiyem yetmediği için "terbiyesizce" yada "ahlakdan yoksun yazmıyorum :p ) yorumlar...bende savcı abilere gidicem şikayet edicem...bende yakalatcam...tazminat davası açıp üstüne parayı kazanım hawai'ye gidicem tatil için...koydum kafaya...
Toplam Hit: 4044 Toplam Mesaj: 29