folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Hakaten Lanet Olsun İçimdeki İnsan Sevgisine :S

Hakaten Lanet Olsun İçimdeki İnsan Sevgisine :S

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    wasd
    wasd's avatar
    Erkek

Varmı bu sözü yürekten söyleyebilen adam :D fazla kv izlemiorm geçen duydum bu sözü hakaten dedim doğru söz...Ulan insanları bu kadar sevmesek ne aşk olurdu ne vicdan ne bilmemne...Az önce dışarda dolaşıyodum,üstümdeda illegal yazan tişörtüm (:P) 3 eleman bide yanlarında kız,bu piçlerden biri aq illegal gibi bişey dedi döndüm ters ters baktım içimdende ulan dua edin yanınızda kız var diyerekten tabi,çük kafalılar bana bakarlarken bi anda tısıldanarak uzaklaşmaya başladılar(3ünü toplayıp 2ye bölsen bi tane çıkar benden) cüsseli olduumdan bendede bi özgüven vardı,dışarda dolaşmamın sebebide kafamın bozuk olmasıydı zaten, girişsem ne güzel rahatlardım ama yanlarında kız var die ellemedim ve yine bu söz aklıma geldi LANET OLSUN İÇİMDEKİ İNSAN SEVGİSİNE!!!

Varsa bu söze uygun anlarınız,yazın,hepberaber rahatlıyalım şurda... =) 

:)
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Taso Pezevengi
    iso
    iso's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    yok benim öyle bi anım:) olmazda galiba..
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Triumph
    Triumph's avatar
    Erkek

olmaz mı

dibe çöktüğüm bir dönemdi.tek zevk aldığım müzikdi.önce gitarım sonra amfim yetmezmiş gibi mikrofonum bozulmuştu.gittim bakırköydeki rockmarket denen yere.50 ytlye 2.el bir mikrofon aldım.ama salaklık bende jack dönüştürücüsünü almamıştım.atladım minibüse onuda aldım.amfiye taktım çalışmıyor.hay ak diyip atladım minibüse yine oraya gittim.haftaya gel tamir ederiz dediler.1 hafta oldu gittim. mikrofonun olmaz dediler.parayı iade edelim dediler.normal şartlarda  o sinirle oradan kan dökmeden ayrılmazdım ama bunalımda olmamdan dolayı hiçbirşeyle muhattap olmak istemedim.yada senin de dediğin gibi içimdeki insan sevgisinden dolayı birşey yapamadım.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek

niye lanet olsun ki ...

olayları güzel görürsün ona göre durumu ayarlarsın. içindeki sevgiyi verene bak sen.

yaradılanı severim yaradandan ötürü. 

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    wasd
    wasd's avatar
    Erkek
    mayrip bunu yazdı:
    -----------------------------

niye lanet olsun ki ...

olayları güzel görürsün ona göre durumu ayarlarsın. içindeki sevgiyi verene bak sen.

yaradılanı severim yaradandan ötürü.

Bu kadar pozitif biri deilim :D özellikle şu sıralar sıcak havanın verdiği acayip yüksek dozdada bi sinirim var :S 

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mylitta
    Mylitta's avatar
    Erkek
    nickimyok bunu yazdı:
    yok benim öyle bi anım:) olmazda galiba..
    Nickimyok abi kız mız dinlemem allah ne verdiyse dalarım diyosun yani (:

Ayılıp bayılıp ayılıyoruz, bütün sokakları ayıkıyoruz
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Martech
    Martech's avatar
    Erkek
    :)) Aha hoca desene birinemi benzettin arkadasım dıcktın sonra yanına gıdıcektın cok mu abılık yaptı koyıcaksın kafayı ..)
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cold-m4
    cold-m4's avatar
    Erkek

en iyisi kimseyi sevmemek, kimseye iyilik yapmamak, yaşasın kötü olmak mk :|

seven sikilir siken sevilir.. o yüzden iyilik yapmıcaksın kimseye

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    wasd
    wasd's avatar
    Erkek
    cold-m4 bunu yazdı:

muahaha :D başka ne yorum gelir amq senden :D gerçi doğruda diyon :| 

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kız Babası
    kuytul
    kuytul's avatar
    Erkek
    cold-m4 bunu yazdı:

"Seven sikilir, siken sevilir" zannımca sado-mazo bir arkaaaş tarafından söylenmiş ve çok da taraftar buluyor. Affetmek büyük bir erdem. Güçlüyken gücünü kontrol edebilmek gibisi yoktur. Misal Osmanlı güçlüyken ezseydi 100-200 yıl kalırdı.

Bir de her kafamıza bozana dalmak, sokakta çükümüzü çıkarıp ben erkeğim diye bağırmaktan farksız geliyor bana. Erkek aklıyla bedenini kontrol edebilen akıllı bir rol üstlenmelidir bence.

instagram.com/yks.rehberlik >> YKS Rehberlik ve Eğitim Koçluğu için takipte kalın ;)
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Swool
    Swool's avatar
    Erkek

Hoja salla gitsin, yanında kız arkadaşı, annesi ya da kardeşi olan birisi sana küfür bile etse duymazlıktan gel. Delikanlılık sen de kalsın, o yavşaklara da ders olmuş olur.

Yeni nesil yonja gençliği... 

Toplam Hit: 2182 Toplam Mesaj: 17