Hakkari'de Mayın Patladı: 1 Asker Şehit
-
Hakkari'nin Çukurca ilçesi kırsalında güvenlik güçlerinin arazi arama tarama faaliyetleri sırasında bir cismin patlaması sonucu 1 piyade er şehit oldu.
Edinilen bilgiye göre, akşam saat 17.00 sıralarında Çukurca ilçesi kırsalında güvenlik güçlerinin arazi arama tarama faaliyetleri sırasında bir cismin patlaması sonucu bir piyade er şehit oldu. Bölgede çalışmalar sürerken, Hakkari Valisi Muammer Türker de güvenlik güçlerinin arazi arama tarama faaliyetleri sırasında bir piyade erin şehit olduğunu doğruladıdaha dun 2 mehmetçiğimiz şehit oldu. yeter ya.
Unutulanlar dışında yeni birşey yok. unutmuyorum.
-
Giresunda da yaptılar hainliklerini Bizim 45 dakika uzagımızda :S:S
-
Allah rahmet eylesin.
-
zamazingo bunu yazdı:
-----------------------------
Giresunda da yaptılar hainliklerini Bizim 45 dakika uzagımızda :S:S
-----------------------------aciyorlar iste . anlamadinizmi hala ?
-
:( Allah rahmet eylesin :W
-
Allah Rahmet Eylesin. Şehidim rahat uyusun. Ruhu Şad Olsun.
-
ahmet türk denilen şerefsize yumruk atan şerefsizin aklını s.. bu şehitlerin vebali hep o şerefsizin boynuna
ALLAH RAHMET EYLESİN VATAN SAĞOLSUN
-
bortecine357 bunu yazdı:
ahmet türk denilen şerefsize yumruk atan şerefsizin aklını s.. bu şehitlerin vebali hep o şerefsizin boynuna
-----------------------------3 - 5 çapulcudan korkup elimiz kolumuz bağlı beklicezmi usta...
Türk insanı ne zamandan beri şehit verince teröriste atılan yumruktan pişmanlık duymaya başladı...
Sehitlerimize rahmet diliyorum.
-
ALLAH rahmet eylesin mekanı cennet olsun.
-
ReDsEa bunu yazdı:
bortecine357 bunu yazdı:
-----------------------------3 - 5 çapulcudan korkup elimiz kolumuz bağlı beklicezmi usta...
Türk insanı ne zamandan beri şehit verince teröriste atılan yumruktan pişmanlık duymaya başladı...
Sehitlerimize rahmet diliyorum.
-----------------------------demek istediğim senin söylediğin değil ama bu işler yumrukla tekmeyle olmuyo onu biliyorum ozaman söyleyin yumruk attıda ne oldu dağdakiler yok oldumu şimdi onlar masum oldu biz zalim olduk demek istediğim yumruğu halk atmıcak devletimiz atıcak bunlara
-
Ruhları şad olsun...