Hakkınızı Helal Edin :|
-
hacım rapidshare yazısındaki bi harfin namusuyla oyna baska bi kılığa sok dava acsalar bile bi halt yiyemezler ayrıca sen manevi tazminat acarsan karsı atak olarak para bile alırsın nasılmı...
örn: NOKIA davasını herkez biliyor... Çinli şirket kendisini bu yöntemle savundu ve ayrıca manevi tazminat davası açtı ve kazandı :))
edit-ül vedit: direk domainde geciyor orasını bilemem :)
-
Sigara yollarım ben sana :F Dayı bi z*kimi yiyemezler rahat ol.:)
-
siteni uyariyolar devam edersen siteni dürterler hekid by rapidsihare yazarlar
yinemi akillanmadın
para davasi açarlar
hapis olmaz
-
DarkPrice bunu yazdı:
-----------------------------siteni uyariyolar devam edersen siteni dürterler hekid by rapidsihare yazarlar
yinemi akillanmadın
para davasi açarlar
hapis olmaz
-----------------------------para ve hapis hepsi birbirinden beter mınaki :D
para olsa para verip rapid alırık :P
-
hapse düşersen ben sana bakarım :|
-
DJ_Alper bunu yazdı:
-----------------------------Lathedarkman bunu yazdı:
-----------------------------
bi halt edemezler almanyada ikamet etmiyorsan
-----------------------------eminsin mi?rapirshareyi ufak bişi görmeyin adamlar koskoca şirket milyar dolarlarla oynuyorlar
nonamein bok yemeleri :)
-----------------------------elbette eminim bi halt olmaz ne hapis ne para cezasına çarptırılır. knight online diye bi oyun vardı bunun hile programını yazan çinliler var adamların adresi belli olmasına rağmen bu oyun şirketi herhangi bir yaptırım uygulayamadı aynı şekilde rapidsharede bi halt edemez. en fazla hostçu siteyi erişime kapatır başka bi hosta geçersin hepsi o kadar...
-
editlenmemiş biyer kaldı mı ya bakıverin
-
Telif hakkı muhabbeti..
yaw hadi bundan yırttın diyelim ya ahireti ?
bu adresi alırken daha önce nice phiserların buadresi neden mike mike kapattıklarını hiç düşünmediniz mi ? hızlı giden atın boku seyrek olur en büyük derdiniz bu olsun ne diyim o çocuğun gözünü para bürümüş yol yakınken paşa paşa dönersiniz temennim bu.. -
Temiz çamaşır yollarım ben. :|
-
Adamların parayla sunduğu hizmeti bedava sunduğunuz için yasal yollara başvuracaklarmış.