Hala Metin2 Oynuyanlar Varsa Buraya
-
Selam müridcanlar,
Amacım oyunda ticaret yapabilrirz, ortak lonca kurabiliriz, birbirimize destek olabiliriz felan.
Ben metin2 pitayadayım xMeLoDRaMax (70) xxxcaribenxx (77) isimli karakterler benimdir herkes serverini levelini ve ismini yazarsa iyi olur:).
-
amele 2 dasasdgagsdgas :D hocam yaşın 22 oynadığın oyuna bakya :D dahashdas süper mario bile daha iyi
-
GF nin oyunlarını oynamayın,oynatmayın
-
bu başlığı uçururlar akşama
-
Tmm lan bırakıyorum:D zati eziktim
-
lysden sonra 0 dan başlıycam
-
Nefertitideki çarımı sattım. TR metin2 oynanmaz hacılar. Tamamen paraya döndü oyun. Ücretsiz yazıyor belki ama 55den sonrasında ıkınmaya baslıyorsunuz :).
En iyisi pvpler.
-
Sro'ya başlayın en iyisi o + Metin 2dekinler ne len öyle Mavi bıyıklı pos ayı , gergedan kürklü kertenkele felan :D
-
tr de bi süre oynadm ama pvp ler daha iyi bayaa da pvp de oynadım hatta dün silmeye karar vermiştim silsemmi :S :D ???
-
metin2 nin ilk açıldıgın haftadan itibaren uzunca bi müddet oynadım sıralamaya kastım vs.. oyunun iç yüzünü biliyorum firmanın ve oyun takımının pisliklerini vs. belki boş bi zamanımda uzun uzun bi yazı hazırlayıp içimi dökerim ama
oyun içinde oyunlar döndügü için o oyun dahil hiiç bir gf oyunu oynanmaz
-
TR oynanmaz cidden , keyif almak istiyorsanız güzel sağlam bi pvp de oynucaksınız . Ben kendime öyle bi pvp buldum bayadırda ordayım para da harcıcaksan pvp ye harca daha az para daha çok keyif =) Düşünenlere önerebilirim m2-pro.com