Halen Öğrenciymişim Haberim Yokmuş :)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MitNickKevin
    MitNickKevin's avatar
    Erkek

2 yıllığa gitmek için mecburen girip diplomayı almam gerekiyordu ve bugün gidip sınava girdim pascaldan 4 soru sordular a.k herşeyi unutmuşum uses crt; var gerisi yok, neyse hoca sağolsun soruların cevabını tahtaya yazdı bende geçirdim :)

haftaya diplomayı alıyom...

Bilgi ceza, Bilgi suç ve Taşımak ağır. Unutmak ise öğrenmekten daha çok zaman alır...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Merciless
    Merciless's avatar
    Erkek

Yaw adama bak ulen vatan borcu böle saçma şey için ertelenir mi be ....git Delikanlı gibi askerliğini yap gel hayırlısıyla...

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MitNickKevin
    MitNickKevin's avatar
    Erkek

Merciless bunu yazdı:

Yaw adama bak ulen vatan borcu böle saçma şey için ertelenir mi be ....git Delikanlı gibi askerliğini yap gel hayırlısıyla...

banane a.k bu dünyayı benmi kurtaracam, valla zorunlu olmasa zikseler gidip askerlik yapmam :)

bi kere askerlik artık vatani görevden çıkmış ameleliğe dönmüş resmen, kusura bakma ama 15 ay geçmez...

Bilgi ceza, Bilgi suç ve Taşımak ağır. Unutmak ise öğrenmekten daha çok zaman alır...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    swordofdarkness
    swordofdarkness's avatar
    Erkek

olm 15 ay deel biz meslek lisesi mezunuyuz bize on ay

ayrıca ben lise diplomasıyla 3 sene tecil ettirdim askerliğimi

diplomayı alıp gidiyosun askeriyeye 3 sen kafadan tecil babalar gibi valla

Kısa Pantolon, Paslı Çakı, Dizde Kabuk Bağlamış Yara, Kısa Çakı, Paslı Pantolon, Yarası Gözde Kalmış Kabuk
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mclaren
    mclaren's avatar
    Erkek
    Valla bende askere gidiyorum kasımda   ama istemeye istemeye 6 ay bile olsa çekilmiyor   hayatı altüst oluyor insanın   askeri 2 ay yapsalar zuper olur walla.

Siz arkadaslarimdan rica ediyorum lutfen sirk, hayvanat bahceleri veya gosteri havuzlari denen o iskence kamplarini ziyaret etmeyin , ettirmeyin. Ozgurluk sadece insanlar icin gecerli bir kavram degildir. --------------------------- SINCE 2001 TILL FOREVER TBT Güçlü bir halk lidere ihtiyaç duymaz. E.Z
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Connection
    Connection's avatar
    Erkek

Askerde  S.S. kuralı vardır,

seve seve,s*ke s*ke          askerliği seversen geçer sevmezsen zopa yersin :P

"Çevrelerine uymak için kendini yontanlar,tükenip giderler" Connection® MSN: koray@maviates.org
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Encrypted
    Encrypted's avatar
    Erkek
    Siz yatın kalkın halinize şükredin. Ben üniversitede fizik ve matematik çift anadal öğrencisiyim. Ayrıca bir yandan da açıktan iktisat okuyorum. Anlayacağınız 3 kasış bölümde birden okuyorum ve bir yandan da çalışıyorum. Ayrıca aldığım para da fatura, mutfak masrafı, kira gibi şeylere gidiyor. 2 günde bir 6 saat uyuyorum. Keşke normal insanlar gibi her gece uyuyabilseydim diyeniniz var mı? Siz de benimki dert diyorsunuz. Gelin bakalım benim işin içinden çıkın.

Gün gelecek ve Dünyayı Yeniden Gerçek Sahibi Olan Bizler Yöneteceğiz. ---TBT---
Toplam Hit: 3678 Toplam Mesaj: 18