Halen Öğrenciymişim Haberim Yokmuş :)
-
2 yıllığa gitmek için mecburen girip diplomayı almam gerekiyordu ve bugün gidip sınava girdim pascaldan 4 soru sordular a.k herşeyi unutmuşum uses crt; var gerisi yok, neyse hoca sağolsun soruların cevabını tahtaya yazdı bende geçirdim :)
haftaya diplomayı alıyom...
-
Yaw adama bak ulen vatan borcu böle saçma şey için ertelenir mi be ....git Delikanlı gibi askerliğini yap gel hayırlısıyla...
-
Merciless bunu yazdı:
Yaw adama bak ulen vatan borcu böle saçma şey için ertelenir mi be ....git Delikanlı gibi askerliğini yap gel hayırlısıyla...
banane a.k bu dünyayı benmi kurtaracam, valla zorunlu olmasa zikseler gidip askerlik yapmam :)bi kere askerlik artık vatani görevden çıkmış ameleliğe dönmüş resmen, kusura bakma ama 15 ay geçmez...
-
olm 15 ay deel biz meslek lisesi mezunuyuz bize on ay
ayrıca ben lise diplomasıyla 3 sene tecil ettirdim askerliğimi
diplomayı alıp gidiyosun askeriyeye 3 sen kafadan tecil babalar gibi valla
-
Valla bende askere gidiyorum kasımda ama istemeye istemeye 6 ay bile olsa çekilmiyor hayatı altüst oluyor insanın askeri 2 ay yapsalar zuper olur walla.
-
Askerde S.S. kuralı vardır,
seve seve,s*ke s*ke askerliği seversen geçer sevmezsen zopa yersin :P
-
Siz yatın kalkın halinize şükredin. Ben üniversitede fizik ve matematik çift anadal öğrencisiyim. Ayrıca bir yandan da açıktan iktisat okuyorum. Anlayacağınız 3 kasış bölümde birden okuyorum ve bir yandan da çalışıyorum. Ayrıca aldığım para da fatura, mutfak masrafı, kira gibi şeylere gidiyor. 2 günde bir 6 saat uyuyorum. Keşke normal insanlar gibi her gece uyuyabilseydim diyeniniz var mı? Siz de benimki dert diyorsunuz. Gelin bakalım benim işin içinden çıkın.