Halepçe Saldırısı
-
AntiOksidan bunu yazdı:
-----------------------------
kuranı nerden karıştırdın anlayamadım.herkes kurana inanıyor mu?kuran okuyup saz çalanlarda pkklı bu arada : )
diğer konubu ülkenin yarısı kürt değildir,bir taraflarınızdan element uydurmayınız.bu ülkenin yarısı kürt demek tarihten itibaren kürtlerin mimair olsun edebi olsun bilimsel olsun bir sürü alanda eserlerinin olması demektir.5ooo yıllık diye övünüln kürt tarihinde bir tane devlet bile yoktur,perslerin kurduğu med imparatorluğunu kendilerine mal etmeye çalışmalarını saymazsak :)
neden kürtler acaba?neden başka bir etnik grup değil?bu ülkede aleviler kadar zulüm gören oldu mu?hor görülen ldu mu?neden bir allahın kulu da onlardan çıkıp ayrı millet ayrı vatan istemedi?ya da ırağa bakalım,neden kürtler gibi dğeil diğerleri?şii olanlar pek ala irana bağlanmak isteyebilirler?ya da türkmenler neden bağımsızlık istemedi öz be öz toprakları olduğu hallde,ha sen çıkar dersen ki türkmen kenti değildir musul kerkük o zaman da tekrar sana bilimum organlarıyla güler insanlar,şehirde geçişten kalan kürt mezar taşı bulman zor değil neredeyse imkansızdır,neyse devam edelim
herşey eğitim demek?abdullah öcalan ankara üniversitesi mezunu,pkknın içindeki bir çok kişi üniversite eğitimi görmüş adamlar ya da lise,yönetim kadrosu eğitiimli kişiler,iş eğitimde değil genlerde bitiyor.dış güçlrin parmağı yok demiyoruz,kimse böyle demiyor.ama neden kürtler biz azınlık değil bu ülenin vatandaşıyız demiyorlar?ab yetkilileri,amerikalılar şunlar bunlar azılık dediklerinde.neden kürt cemiyetler kaşrı çıkmıyor bunlara? cevap soruda gizli sanırım :)
-----------------------------Bunun dışında kürtlerin bu ülke üzerinde emeği ne ki başka vatan istiyorsun.Amerikada milyonlarca zenci var onlar neden bağımsızlık istemiyor! (ırkcılık yapıldığı halde)
Doğu anadoluya yapılan yardımların projelerin haddi hesabı yok.Senin keyif için doğurduğun 10 cocuga devlet burs verip okutuyor bu kardelen kampanyalarını falan saymıyorum.Sen aç karnını doyuramazken evlenip bide üstüne 7 cocuk yaparsan sana müstehaktır.
Bana bilen cıksın sölesin.Kürtler bu devlet üstünde ne yapmış bize ufak tefek işler dışında.Bize ne yararı dokunmuş adamların.Bir tane ağac dikmişler mi bu vatan üstüne acaba !?
-#Doğuda elektrik su kaçak !
-#İşsizlik almış başını gidiyor (Bunun sebebi gene oranın yerli insanı)
-#Doğuda acılan hastane fabrika yağmalanıyor.Öğretmenler vuruluyor.
-#Diyarbakırda elektrik bedava
-#Doğu dar geldi artık Türkiyenin her yerine yayıldılar.Sessiz sakin olan yerleride batırdılar.
-#Kendileri gibi olmayan sadık kürt kardeşlerimizin de aklını çeldiler !
Sonra çıkıp yok ben açım yok ben işsizim diyemezsin ! 700 Ytl maaş alıyorsan 2 cocuk yap otur.10 cocuk yaparsan içinden gaspcısıda,tinerciside,Pkklısıda cıkması cok normaldir.Bunun tek nedeni cahilliktir !