Halı Yıkama Fabrika Sitesi İçin Yardm
-
Uzun uzun süreden sonra hatır için bir site yapmak durumunda kaldım.He yılların verdiği unutmuşluk hemde bilglerin eskimesinden dolayı bana halı yıkama fabrikası için php tabanlı site,tema vb işimi görecek bir şey lazım.Elinde olan varsa yardımlarınızı esirgemeyin lütfen :D
Dipçe: Host+domain alındı site şu an yayında.. -
wp çak gitsin uğraşma
-
DevilKingtr bunu yazdı
wp çak gitsin uğraşma
çaktım şimdi wp kuruluda tema bulamadım :D
-
http://windowcleaning.en.websitesexamples.com/ bu tema uygun bence sadece warezi için az arama yapmak lazım ya da the 7 temasını bunun aynısı haline visual composer ile getirmek çok basit the 7 ile de yürüyebilirsin :)
-
mafiashare ye bi bak hocam
-
Bir tema buldum gibi ama o ortadaki resimi nasıl kaldıracam,menülerin üzerine logo nasıl gelecek?,tema rengi değişebilir mi hiç bilmiyom :D Hepsini unutmusum yaa..
site: www.anthalitemizleme.com/
SaNaL_AjaN tarafından 28/Haz/16 22:28 tarihinde düzenlenmiştir -
SaNaL_AjaN bunu yazdı
Bir tema buldum gibi ama o ortadaki resimi nasıl kaldıracam,menülerin üzerine logo nasıl gelecek?,tema rengi değişebilir mi hiç bilmiyom :D Hepsini unutmusum yaa..
hocam fotoğraflar, yazılar, bilgiler v.b. hepsi hazırsa ben halledivereyim bari :)
-
mesaj gönderdim müridim, yarıyorsa tema komple atayım:) Vatandaş zaten bir ton sorun oluşturdu bana olmaz diyorsan başka da var...
-
zeyrekli bunu yazdı
mesaj gönderdim müridim, yarıyorsa tema komple atayım:) Vatandaş zaten bir ton sorun oluşturdu bana olmaz diyorsan başka da var...
Mesaj attım hocam çok saol
-
sRcN bunu yazdıSaNaL_AjaN bunu yazdı
hocam fotoğraflar, yazılar, bilgiler v.b. hepsi hazırsa ben halledivereyim bari :)
Hocam çok saol..Diğer mürid hazır tema var dedi ben siteyi yapacağım arkadaşa gönderddim cevap bekliyorum.Tamam derse o temayı direk giydirecem yok derse bunu gibi bir tema seçer snden yardım isterim eyvallah :D
-
http://www.djavaweb.com/selector.php?theme=cleanco bu temayı bulma şansımız varmı ? Aslında ben bu temayı buldum ama tam çalışmıyor sanırım yada ben veceremedim :D şu an sitede o tema yükledim.