Halkalıdaki Terörist Saldırı Ve 4 Şehidimiz
-
saçma salak konuşmuşun, 30 senedir bu masalı dinleye dinleye bu milletin oluk gibi kanı aktı, akmakta . bugün bdp li hayvanın biri demişki bu 29. kürt ayaklanmasıdır... benim üstüne başka bir yorum yapmama gerek bırakmayan sözler için bu hayvanoğluhayvan kürdü taktir ediyorum.
bu savaşı biz başlatmadık , ama eğer savaş Türkler ve kürtler arasındaysa tarafını seçmeni tavsiye ederim. bizim bi muharrem abi var kürt ama çok vatansever diyerek hiç biyere varamassın , öte yandan madem okadar vatanseverdide niye kendine halaa kürt diyor??? kürt teröristin öldürdüğü vatandaşlarımızın Türk olmak harici bir suçu(!) yoksa , geberecek kürdolarında kürt olmak dışında bir özellik aranmıyacak. bıçağın diğer ağzıda ergeç bu mahlukatı kıptiyi kesecek , gerilla dedikleri kurtuluş ordusu dedikleri eşkiyaya verdikleri desteği beşikteki enikleri , eşikteki dedeleri nineleri ödeyecek
kürt denen böcek döktüğü "asil kanda" boğulacak
+ pkk etnisite dediğin şeyle ilgili bir oluşumdur , kendine Türk diyemeyen ipten kazıktan kurtulma kılıç artığı onun bunun piçi bir takım etnik döküntülerin genel adı kürttür ve pkk denen haydut sürüsüde bu mahlukların sözüm ona askeri(!)dir.
-
xzxz bunu yazdı:
-----------------------------
saçma salak konuşmuşun, 30 senedir bu masalı dinleye dinleye bu milletin oluk gibi kanı aktı, akmakta . bugün bdp li hayvanın biri demişki bu 29. kürt ayaklanmasıdır... benim üstüne başka bir yorum yapmama gerek bırakmayan sözler için bu hayvanoğluhayvan kürdü taktir ediyorum.
bu savaşı biz başlatmadık , ama eğer savaş Türkler ve kürtler arasındaysa tarafını seçmeni tavsiye ederim. bizim bi muharrem abi var kürt ama çok vatansever diyerek hiç biyere varamassın , öte yandan madem okadar vatanseverdide niye kendine halaa kürt diyor??? kürt teröristin öldürdüğü vatandaşlarımızın Türk olmak harici bir suçu(!) yoksa , geberecek kürdolarında kürt olmak dışında bir özellik aranmıyacak. bıçağın diğer ağzıda ergeç bu mahlukatı kıptiyi kesecek , gerilla dedikleri kurtuluş ordusu dedikleri eşkiyaya verdikleri desteği beşikteki enikleri , eşikteki dedeleri nineleri ödeyecek
+ pkk etnisite dediğin şeyle ilgili bir oluşumdur , kendine Türk diyemeyen ipten kazıktan kurtulma kılıç artığı onun bunun piçi bir takım etnik döküntülerin genel adı kürttür ve pkk denen haydut sürüsüde bu mahlukların sözüm ona askeri(!)dir.
-----------------------------eline sağlık.
-
xzxz bunu yazdı:
-----------------------------
bu savaşı biz başlatmadık , ama eğer savaş Türkler ve kürtler arasındaysa tarafını seçmeni tavsiye ederim. bizim bi muharrem abi var kürt ama çok vatansever diyerek hiç biyere varamassın , kürt teröristin öldürdüğü vatandaşlarımızın Türk olmak harici bir suçu(!) yoksa , geberecek kürdolarında kürt olmak dışında bir özellik aranmıyacak. bıçağın diğer ağzıda ergeç bu mahlukatı kıptiyi kesecek , gerilla dedikleri kurtuluş ordusu dedikleri eşkiyaya verdikleri desteğini beşikteki enikleri , eşikteki dedeleri nineleri ödeyecek
-----------------------------Saçma salak filan konuşmadım.Senin insanlarla diyalog anlayışın sadece ırka dayalıysa ve 30 senedir gerçekleri görmüyorsan asıl sen saçma salak konuşmuşsun demektir.
Bu savaş Türtler ve Kürtler arasındaki bir savaş değildir.Bu savaş taşeron olarak kullanılan Pkk ile Türkiye Cumhuriyeti vatandaşları arasındaki bir savaştır,Pkknın neyden beslendiğini söylememe gerek yok herhalde.Bugün herkes biliyor Mossad ajanlarından dağlarda gerilla eğitimi aldıklarını.
Çok merak ediyorum senin gibi faşist biri dünyaya Kürt olarak gelseydi ne olurdu?Herhalde dağlara çıkar,Kurtuluş ordusuna katılırdı değil mi;çünkü baksana sen şimdiden bir savaşı oluşturmuşsun kafanda.Ayrıca hiç de okumuyorsun kitap falan herhalde,yahut da internete falan da takılmıyorsun Türk ve Kürt halkları için dağlarda olduklarını(kesinlikle de katılmıyorum,hak falan değil ne Kürt halkı ne de Türk halkı için) söylediklerini okumamışsın.
İnsanlara faşizanca yaklaşımımızdan dolayı şuanda Pkk terörü var.Tek sebep bu mu?Elbette değil;ama devletimizin başında olan insanlar halkımıza muamele ederken doğru muamele etmediler.Doğudaki insanlara Diyarbakırdaki Kapalı Cezaevinde yapılanları okursan görürsün.Sadece Kürt oldukları için kova dolusu b:ka kafaları sokulmuştur.Ha bu onların dağlara çıkmasını mı gerektirir?Masum insanları daha gencecik 20 yaşında hayatının baharında olan insanları öldürmelerini mi gerektirir?Hayır kesinlikle de hayır.Biz onlara bizim insanımız gözüyle bakmadık,başkaları onlara bizim insanımız gözüyle baktı ve kandırıp kandırıp dağa çıkıyorlar.
Şimdi ne yapmak gerekiyor?Yapılması gereken şey Pkk terörünü bitirmek.Nasıl bitirilir?Çok uzağa gitmeye gerek yok,2000 yılında Pkk bitmek üzereydi zaten.O noktaya nasıl getirdik,tekrar getireceğiz ve 2000 yılında yapmadığımızı yapacağız,son darbeyi vuracağız!
-
Tamam o zaman xzxz,dış mihrakların istediği gibi tıpkı 1970lerdeki gibi çık sokağa vur ne kadar Kürt varsa.Bu bir savaş zaten,sen de bir asil(!) Türksün ya çık vur hepsini.Gelelim onların oyunlarına.Sonra da bir darbe olsun alalım hepimiz boyumuzun ölçüsünü.
-
ben terörü değil, terörü bitireceğiz diyen insanları ve onlara oy veren gariban halkımı kınıyorum
-
ve hala muhalefete gelin açılıma destek olun terörü bitirelim diyen öküz yontması bir başbakan bozması var. Apo denilen kanı bozuk pezevenk ağalar gibi imralıdaki yazlığından, şatosundan hükümete tehditler. it sürüsüne emirler yağdırıyor. ve hala inatla bu hükümeti iyi bir bok yemiş gibi destekleyen insanlar şehit olmuş bu vatan evlatlarının hakkını nasıl ödeyecek onun muhasebesini yapsınlar.
-
Geberesiceler bin türlü bela üstünüzde olsun:@ Bu olayın boku çıkıyor artık ne olacak çok merak ediyorum.
-
Artık hiçbirşey söylemeye gerek yok, söylenecek sözde yok. Allah rahmet eylesin. yarın gazetelerde okursunuz.
'Açılımı baltalamak istiyorlar'
'Birlik ve Beraberligimiz bozulmayacak'
'Kardeşiz'
siktirin gidin orospu çocukları.
-
bazen diktatör olmak en güzelidir güzel ülkemin masum insanlarını kendi çıkarları doğrultusunda öldürenleri düşünmekten bıktık! yeter ulan yeter ne yapalım kaos 'mu yaratalım ? nerede bu ülkenin başbakanı ? nerede bu ülkenin büyük komutanları ? bu ülkede gözünü kırpmadan seve seve milleti için canını verecek insanlar yokmu ? birisi çıkıp masaya yumrugunu vursun aksi takdirde durum hiç iç açıcı gözükmüyor birileri farkında degil bu ülkenin bölünemiyecegini ve taşın yerinde agır oldugunu. YETER ARTIK COK CİDDİYİZ YETER!!!!!!
-
orospu çocukları yine çıktılar inlerinden...
ortalık yerde saldırı yapmaya başladılar şerefziler bunların kökünü çürütmek lazım artık biraz daha zamanı var sanırım....